Gavekort

Den perfekte gave til musikk-, opera- og ballettinteresserte

Om gavekort

Et gavekort er nøkkelen til spennende verdener og store opplevelser. Det er den perfekte gave til en opera-, ballett- eller musikkinteressert, eller til en som bare er nysgjerrig! Kortene kan brukes på alle våre forestillinger, også gjestespill.

Du kan selv velge beløp, og mottakeren kan bruke hele kortet eller litt og litt i løpet av de to årene kortet er gyldig. Brukes bare deler av gavekortets verdi ved et kjøp, blir restbeløpet overført til et nytt gavekort. Vær oppmerksom på at gavekort ikke kan benyttes dersom de har gått ut på dato. Gavekortet kan vi sende til din e-postadresse. Da kan du skrive det ut selv eller du kan velge å videresende det til den heldige. 

Gavekortet vårt kan benyttes på våre alle våre forestillinger, men gjelder ikke som betalingsmiddel i restaurantene eller i Operabutikken. 

Merk: Gavekort kjøpt før 6. mars 2013 og med utløp før 6. mars 2015 tas imot som betaling i billettluken og over telefon, men kan dessverre ikke brukes som betaling på nettet. Gavekort kjøper du på operaen.no, i billettluken eller via telefon.

Kjøp gavekort

Slik kjøper du gavekort

1. Trykk KJØP GAVEKORT

 

2. Velg beløp og antall. Trykk FORTSETT

 

3. Her vises leveringsmetode (print at home). Trykk FORTSETT


4. Her er din ordreoversikt. Sjekk at sum og antall stemmer. Trykk FORTSETT


7. Eksempel på epostbekreftelse m/ gavekortnummer og pin-kode:

Kjøp gavekort

Kjøp Gavekort