30. oktober

Resital: Mari Eriksmoen/Jie Zhang

Solokonsert med vår nye stjernesopran

Intro

Velg dato og klokkeslett

Mari Eriksmoen er blitt en publikumsyndling etter flere hoveroller ved nasjonaloperaen, som Adele i Flaggermusen, Olympia i Hoffmanns eventyr og nå nylig Pamina i Tryllefløyten, som også ble sendt som fjernsynsproduksjon av NRK 1.

Vi er glade for å kunne presentere henne i en solokonsert, sammen med den pianisten Jie Zhang

Siden hun avsluttet sine studier ved Operaakademiet i København i 2010, har Mari Eriksmoen hatt en kometkarriere. Hennes internasjonale gjennombrudd kom da hun på kort varsel overtok rollen som Zerbinetta i Strauss’ Ariadne auf Naxos i Wien for Diana Damrau. Hun etablerte seg da raskt i operaverdens elitedivisjon med viktige engasjementer ved Teatro alla Scala i Milano i juni 2013, Operaen i Zürich, Festspillene i Glyndebourne og Aix de Provence og Theater an der Wien.

Pianisten Jie Zhang blir regnet som en av de mest lovende solopianister i Norge i dag. Hun er født i Shandong-provinsen i Kina, og har vunnet en rekke prestisjetunge priser for spillet sitt. I 2011 fullførte hun sine studier som solopianist ved Norges musikkhøgskole med Håvard Gimse lærer. Hun har også vært solist med alle de største symfoniorkestrene i Norge.

Programmet bekjentgjøres senere.


Medvirkende

Mari Eriksmoen/sopran
Jie Zhang/klaver

 

 

 

 

 

 

 

  Kjøp billetter

  Velg spilledato for Resital: Mari Eriksmoen/Jie Zhang

  • Scene
   :
   Scene 2
  • Pris
   :
   100 - 200
  • /
   Ingen pause

  oktober 2016

  Billettstatus
  I salg