18. april

Romeo og Julie / Hovedscenen

Shakespeares klassiker med Kingwings Crew og Nasjonalballetten UNG

Intro

Velg dato og klokkeslett

Det blir magi og akrobatikk kombinert med ballett og rå dans når Nasjonalballetten UNG og dansere fra breakegruppa Kingwings Crew gir seg i kast med en av verdens vakreste kjærlighetshistorier, Romeo og Julie.

Denne gang på Hovedscenen

Da denne forestillingen ble satt opp på Scene 2 høsten 2016, ble billettene revet bort. Det er derfor hyggelig å kunne by på en ekstraforestilling – på Hovedscenen.

I denne forestillingen danser breakere og ballettdansere mot hverandre, som de rivaliserende familiene Montague og Capulet. Mot en bakgrunn av lasere, røyk og videoeffekter demonstrerer danserne den eksplosive kraften som ligger i både breakdance og ballett, det hele iscenesatt av koreograf Patrick King. 

Mange vil nok huske danserne fra suksessforestillingen Kingwings vs. Nasjonalballetten i 2012 og 2014. Nå er det Nasjonalballetten UNG breakegruppa setter i stevne.

Nasjonalballetten UNG ble lansert våren 2015 og består av norske og utenlandske talenter mellom 17 og 23 år. Kompaniet danset sin første forestilling våren 2016, og tar oss til nye høyder med Romeo og Julie. Ballettsjef Ingrid Lorentzen ønsket å samle noen av de største dansetalentene under Operaens tak, og kompaniet er en flerårig satsning muliggjort av Talent Norge AS, Statkraft, Sparebankstiftelsen DNB og Skipsreder Tom Wilhelmsens stiftelse.

Kingwings Crew ble startet i 2005 og består av dansere fra ulike deler av verden. Gruppen ble landskjent gjennom TV-programmet Norske Talenter, og har gjort seg sterkt bemerket i program som TV-aksjonen og Stjernekamp. De har vunnet utallige store battles i Norge og i utlandet. Gruppen var norgesmestre i break 2009–2013 og ble hedret med Oslo bys kunstnerpris i 201

Regi, koreografi og kostyme Patrick King
Medvirkende  Nasjonalballetten UNG, dansere fra Kingwings Crew. Sang: Eli Kristin Hanssveen. 

 

  Kjøp billetter

  Velg spilledato for Romeo og Julie / Hovedscenen

  • Scene
   :
   Hovedscenen
  • Pris
   :
   100 - 395 NOK
  • /
   Ingen pause

  april 2017

  Billettstatus
  I salg