Ledige stillinger

Ledige stillinger

LEDIG STILLING ADMINISTRERENDE DIREKTØR

Den Norske Opera & Ballett er landets største musikk- og scenekunstinstitusjon, og holder til i Operaen i Bjørvika. I 2015 fant 321 184 publikummere veien til de 543 forestillingene og konsertene i Operaen og på turné. Driftsbudsjettet for 2016 er på 775 mill. NOK, hvorav statstilskuddet utgjør 601 mill. NOK. DNO&B er en stor arbeidsplass med 650 ansatte i drøyt 40 ulike yrkesgrupper og fra rundt 40 nasjoner.

ADMINISTRERENDE DIREKTØR

Vi søker en samlende leder som legger til rette for at kunstnerisk ledelse og virksomhetens ressurser skal kunne skape opera- og ballettkunst på høyt internasjonalt nivå.

Administrerende direktør har det helhetlige ansvaret for institusjonen.
Vi leter etter en kandidat med erfaring fra å lede prestasjonsorienterte virksomheter med svært kompetente og engasjerte medarbeidere. Direktøren må evne å balansere operativt lederskap og stadige endringer i dagsorden med langsiktig og strategisk utvikling.

Kandidaten må kunne håndtere kompleksiteten i å drive en kulturinstitusjon eller annen virksomhet med sterke profesjonsgrupper. Direktøren må kunne representere Den Norske Opera & Ballett i det offentlige rom i samspill med de kunstneriske lederne. Kandidaten bør ha interesse og forståelse for norsk kulturliv.

For nærmere informasjon, ta gjerne kontakt med Korn Ferry ved daglig leder Mette Krogsrud, tlf. 22 82 39 00 eller rådgiver Aksel Norum, tlf. 480 79 972. CV og søknad sendes til postoslo@kornferry.com snarest, og senest innen 6. desember 2016.

Daglig leder

Mette Krogsrud

Prøvesang /audition soprano

Abonner på ledige stillinger

Abonner på ledige stillinger

Her kan du skrive inn dine jobbinteresser og motta en e-post når en stilling som passer blir ledig.  Klikk på linken nedenfor. 

Abonner på ledige stillinger her