Ung i Operaen

For deg mellom 16 og 30 år

Ung i Operaen

Den Norske Opera & Ballett ønsker å skape en arena for unge fra 16 til og med 30 år.

Ung i Operaen er et program med mål om å skape interesse og entusiasme for både klassisk og moderne oppsetninger av opera og ballett. Ved å gjøre kunstartene mer tilgjengelige, ikke minst når det gjelder pris, håper vi å bidra til at flere unge får oppleve noe utenom det vanlige. 

Ung i Operaen – sesongen 2018/2019:

I sesongen 18/19 har Ung i Operaen  Ildfuglen / Vårofferet på programmet

  • Fredag 8. mars klokken 19.00. Salget av denne åpner høsten 2018.

29. september – The Hamlet Complex, 3.balkong
05. desember – Elskovsdrikken, 3.balkong
05. februar – Billy Budd, 3.balkong
09. april – Barokk Bevegelse, 3.balkong
22. mai – La Cenerentola, 3.balkong

Ved å melde deg på Ung i Operaens e-postliste får du informasjon og forkjøpsrett til senere arrangement. Meld deg på ved å sende en e-post med navn og fødselsdato til ungdomsambassador@operaen.no!

Ung i Operaen blir drevet av Operaens Ungdomsambassadører, i regi av formidlingsavdelingen ved Den Norske Opera & Ballett. Arrangementene er sjenerøst støttet av våre Hovedsamarbeidspartnere DNB, OBOS, PwC og Volvo Car Norway.

 Følg oss på Facebook! 

Film fra Ung i Operaen: Tryllefløyten

 

Stemningsrapport fra Ung i Operaen-arrangementet Tosca

Ungdomsambassadørene

Operaens Ungdomsambassadører består av 15–20 frivillige, med et felles engasjement for opera, ballett og klassisk musikk. For øvrig er alle under 30 år, har ulike bakgrunner og har valgt ulike studieretninger eller profesjoner.
Ungdomsambassadørene arrangerer og er til stede på Ung i Operaen-arrangementene. Dessuten deltar Ungdomsambassadørene på interne kurs, har faste møter hver måned og andre sosiale arrangementer.

Ønsker du å bli Ungdomsambassadør?

Et engasjement i Operaens Ungdomsambassadører følger Operaens sesong, som går fra august til juni. Det er fullt mulig å kombinere dette med studier eller arbeid. Vi kan tilby en unik arena for nettverksbygging og innblikk i en av landets største og beste kulturscener.

Nye søknader tas imot hver vår. Send søknad og CV dersom du ønsker å engasjere deg.
Alle henvendelser kan rettes til ungdomsambassador@operaen.no.