Velg selv

Skal du på fem eller flere forestillinger, lønner det seg å kjøpe et Velg selv-abonnement!

Intro

Du kan sy sammen ditt eget Velg selv-abonnement og selv velge minst 5 forestillinger og hvilke dager du vil se dem. I dette abonnementet får du ikke nødvendigvis samme plass hver gang, men frihet til å velge forskjellig antall billetter til hver enkelt forestilling. Dermed kan du invitere andre med i Operaen og få muligheten til at dere alle får sitte sammen. Prisen vil variere etter hvilke forestillinger du velger.

NB! Flere forestillinger kan komme på gjennom sesongen.

  • 20 % rabatt på Hovedscenen, og hele 30 % rabatt på Scene 2
  • Mulighet til å kjøpe billetter før andre
  • Invitasjon til minst en Prøvesforestilling i løpet av sesongen
  • Spesialtilbud
  • Mulighet for gratis omvisningsbillett
  • 10 % rabatt i Operabutikken (gjelder ikke forestillingsprogram)
  • Du kan velge plassering og antall billetter (inntil ni) pr forestilling
  • Premiereforestillinger på nye produksjoner kan ikke velges i Velg selv-abonnement.

Hovedscenebilde

Slik kjøper du Velg selv-abonnement

Før du starter: Ha bankkort eller kredittkort og eventuelt kodebrikke klar.

1: Forestillingene som er tilgjengelige, er listet opp i kronologisk rekkefølge. Du kan bruke skrollen for å finne forestillingene, eller søkefeltet.

 Billettbestilling

 

2: Klikk «Velg» på den forestillingen du vil ha. I pop-up-vinduet som dukker opp, velger du billettype og antall med + -knappen (bruk minustegnet for evt. å korrigere).

Velg billetter

3: Når du har riktig antall, klikk «Velg» til høyre for billettypen og legg inn enten «Best mulige» eller den priskategorien (A,B, C osv) du vil ha. Under den neste «Velg»-knappen legger du enten inn "Best mulige" eller det feltet du helst vil ha billetter i (Orkester, Parkett osv.).

4: Når du har valgt priskategori og område for alle billettypene, vil det nederst i pop-up-en lyse grønt. Klikk på «Velg» for å legge til billettene.

Dersom feltet ikke er grønt, er det minst ett valg du ikke har tatt, som du må ha med for å gå videre.

 Velg klart


OBS! Systemet viser ikke hvilke plasser du har fått underveis, men først når du går til oversikt og betaling. Der kan du også velge andre plasser i salkart, dersom du ønsker det.

Nederst på nettsiden oppdateres det automatisk hvor mange forestillinger og billetter du hittil har valgt. Du kan til en hver tid gå hit og «Vis valgte» for å få en oppsummering over hva du har i handlekurven.

Vis valgte billetter

Du kan legge til eller fjerne billetter ved å klikke på forestillingen og bruke + og – tegnene. Du kan også fjerne alle billetter til én forestilling ved å klikke på dette symbolet

Hvis du vil legge til flere forestillinger, bruker du søkefeltet til å lete dem opp, som i trinn 1–4. Når du er fornøyd med antall forestillinger og billetter: klikk «Fortsett» for å gå til plassoversikt og betaling.

OBS! Hvis du avbryter kjøpet og går inn igjen på siden, kan forestillingene du allerede har valgt, fortsatt ligge igjen. Bruk skrollen i forestillingslisten og «last inn flere» for å finne disse, og slett evt. dem som ikke lenger er aktuelle å kjøpe til.