Hopp til hovedinnhold
Handlekurv Min side

Operaens tiltak for å begrense koronasmitte

Oppdatert 8. desember 2021

  • De nye reglene for smittevern vil påvirke forestillingene våre i desember. Premieren på Orfeus i underverdenen onsdag 8. desember går som planlagt! Forestillingene fra og med torsdag 9. desember vil gå med redusert publikumskapasitet. Vi tar kontakt med alle som har kjøpt billett, så snart vi vet hvordan den enkelte forestilling vil påvirkes.
  • Hvis du har symptomer på COVID-19 skal du ikke gå på forestilling. Ta kontakt med kundesenteret vårt for refusjon eller bytte dersom du av smittevernårsaker ikke kan benytte deg av billettene dine: post@operaen.no eller 21 42 21 21.
  • Det er nå kun tillatt med alkoholservering ved bord i foajeen. Kapasiteten vil derfor bli svært begrenset: 
  1. Vi oppfordrer alle til å forhåndsbestille drikke til pausen på pauseservering.no, Dette vil stå klart ved bord i restauranten (Sanguine).
  2. Alkoholservering i forkant av forestilling, (eller i pausen om dette ikke er bestilt) skjer kun ved bordene med QR kode
  3. Sitteplasser er forbeholdt de som får servering, også benker langs eikeveggen.
  4. Barene ved Scene 2 og på 1. balkong er åpne for alkoholfritt og snacks.
  • Myndighetene anbefaler munnbind i foajeen når du ikke kan holde 1 meters avstand. Hånddesinfeksjon er tilgjengelig flere steder i foajeen og på toalettene. Vi opprettholder økt renhold av publikumsområdene.