Restauranter & barer

Det finnes to serveringssteder i Operaen:

Sanguine Brasserie ligger til høyre i foajeen ut mot Oslofjorden, og er åpen hver dag. Her serveres både lunch og middag hele uken. Her finner du et godt utvalg av smått og stort, alt fra sammensatte menyer til enklere retter. Vi har også egen barnemeny. Om sommeren strekker restauranten seg nesten ned til sjøkanten.

De øvrige barene (utenfor Argent, og på 1. og 2. balkong) holder åpent før forestilling og i pausene.

Mat og forfriskninger til forestillingspausen kan forhåndsbestilles via pauseservering.no, eller direkte i bar/restaurant før forestilling.

Argent Restaurant tilbyr utsøkt mat basert på sesongens råvarer med tilpassede vinanbefalinger.

Her tilbys en sesongbasert én- til firerettersmeny, og en à la carte-meny bestående av et utvalg miniretter. Her kan du tilpasse måltidet etter hvor sulten du er og hvor mye tid du har til rådighet. Vi anbefaler deg å bestille bord to timer før forestilling.

Argent ligger til venstre i foajeen, vis-à-vis Scene 2.

Kontakt

Tlf. + 47 21 42 21 42 

post@opera-huset.no

Våre restauranter

SANGUINE BRASSERIE 

Til høyre i ut mot Oslofjorden i operaens foajé finner du Sanguine Brasserie. Om vinteren er det lunt bak husets enorme glassfasade, og den storslagne utsikten over fjorden er alltid i en klasse for seg selv. Om sommeren åpner uteserveringen. Når været tillater det, strekker restauranten seg nesten ned til vannkanten, og stedet preges av et yrende liv og en pulserende forventning til kveldens forestilling.

Sanguine Brasserie serverer både lunsj og middag hele uken. Her finner du et godt utvalg av smått og stort, alt fra sammensatte menyer til enklere retter. Vi har egen barnemeny.

Sanguine Brasserie holder åpent mandag–lørdag kl. 11–21, og søndag 12–22. (Utvidet åpningstid ved kveldsforestilling på Hovedscenen.) 

Se meny og reserver bord på Sanguine

 

ARGENT RESTAURANT 

I Argent handler det om kokkekunst og kvalitet, om å la råvarene stå i sentrum og smakene komme til sin rett – alt i en fredfull og delikat ramme. Selve ordet argent er en betegnelse på sølvets farge, ren og blank som nypusset sølvbestikk. Ordet stammer fra gresk, og uttales rett frem – Argent. For oss representerer Argent også en stemning: intim, avslappet og vennlig.

Argent Restaurant tilbyr en sesongbasert én- til firerettersmeny, og en à la carte-meny bestående av et utvalg miniretter. Her kan du tilpasse måltidet etter hvor sulten du er og hvor mye tid du har til rådighet. Vi anbefaler deg å bestille bord to timer før forestilling.

Argent Restaurant holder åpent mandag–lørdag kl. 16–21. 

Se meny og reserver bord i Argent