Rikholdig påske i Operaen

Fra konserter og festival på Hovedscenen til påskeeggjakt i foajeen – nok en gang åpner Operaen dørene i påsken. 

Operaen er åpen hver dag i påsken mellom klokken 12 og 17, og byr på konserter, omvisninger, åpen butikk og restaurant, egne barneomvisninger, kostymeutstilling og aktivitetsbord i foajeen. Nytt av året er også Operaens egen påskefestival, med fem konserter på Hovedscenen.

Fra skjærtorsdag til 2. påskedag byr musikere som blant andre Claudia Lamanna, Marina Selvik, Ynge Søberg, John Lidal, Alexey Stadler, Lukáš Vondráček, Esther Yoo og Robert Koenig på konserter på Hovedscenen. Billettene koster kr 150, eller kr 100 ved kjøp til samtlige konserter. Langfredag og 1. påskedag blir det presentasjon av operahusets historie i ord og bilder i kåseriet 10 berømte operahus - fra La Scala til Bjørvika i Formidlingssenteret.

Sanguine Brasserie er åpen, og det blir anledning til å spise årets påskelam. Om været er fint, blir det også enkel uteservering. Påskeharen gjemmer ti egg for barna i foajeen hver dag – disse kan byttes i en overraskelse hos Sanguine. I tillegg blir det eget aktivitetsbord, der barn og voksne kan lage påskedekorasjoner.
Mellom kl.15.00 og 17.00 fra 13. til 17. april vises Margreth Olins bidrag til den prisbelønte filmen Cathedrals of Culture i Formidlingssenteret.

Published 4/6/2017 11:11:49 AM