17. juli–4. august

Familieomvisninger

I perioden 17. juli - 4. august på onsdag, fredag og søndag kl 12.00

Intro

Hva er en familieomvisning? Dere blir  kjent med  små og store rom i operaen og får høre om hvordan en forestilling  blir til. Omvisningene legger vekt på opplevelse framfor faktaopplysninger, og er  spesielt tilrettelagt for barna.

Omvisningen er på norsk og egner seg for barn fra ca 4 år  til ca 10 år. Varighet: ca 50 minutter. Pris kr 50 per barn og per voksen

Barn og voksne som er med på omvisningen må ha egen billett. Maks 25 deltagere per omvisning. Billetter til omvisning  kjøpes på nett , telefon eller i billettluken i Operaens foaje.

Velkommen!

Omvisning

Ønsker du å se mer av huset eller lære om livet i Operaen?

Operaen i Oslo er tegnet av arkitektkontoret Snøhetta. Første spadetak ble tatt 17. februar 2003, og 12. april 2008 åpnet Operaen med en gallaforestilling. Operaen huser Den Norske Opera & Ballett og har tre saler for opera, ballett og konserter. Bygningen er også en av Norges fremste turistattraksjoner, med over 10 millioner besøkende siden åpningen! 

Bli med på omvisning! 
I løpet av rundturen får du et innblikk i noen av operahusets mange rom og hva som skjer bak scenen før teppet går opp. Kanskje tar vi en tur innom kostymeverkstedet eller malersalen, og kanskje støter vi på en sanger eller danser på vår vei. Du får også høre mer om arkitektur, sceneteknikk, opera og ballett fra kunnskapsrike omvisere. 

 • På lørdager har vi barneomvisning kl 13
 • Vi har også omvisninger på tysk lørdager kl 12
 • En omvisning tar ca. 50 minutter, i grupper på maks 25 personer.
 • Vi gjør oppmerksom på at omvisningen byr på til dels store avstander.

Omvisning på engelsk / Guided tours in English

Omvisninger på tysk / Führungen auf Deutsch 

Billetter kan kjøpes på operaen.no, i billettluken eller i Operabutikken. 

Kjøp omvisningsbilletter her

Brasserie Sanguine

Midt i Operaens foajé finner du Brasserie Sanguine.  Når været tillater det strekker restauranten seg nesten ned til vannkanten. Stedet preges daglig av et yrende liv. Her kan du og dine nyte et hjertelig franskinspirert måltid med nordisk vri i kjernen av byens arkitektoniske perle. Maten er laget med en god dose kjærlighet og friske råvarer.

Brasserie Sanguine er et uformelt og gjestfritt brasserie. Navnet stammer fra det norske adjektivet sangvinsk, som betegner en sorgløs og festglad personlighet.

Åpningstider:

 • Mandag-Lørdag 11.00-21.00
 • Søndag 12.00-20.00

Forestillingsdatoer

Ferdigspilt

 • Scene
  :
 • Pris
  :
  50 NOK
 • /
  Ingen pause

juli 2013

Ferdigspilt
Ferdigspilt
Ferdigspilt
Ferdigspilt
Ferdigspilt
Ferdigspilt
Ferdigspilt

august 2013

Ferdigspilt
Ferdigspilt