1. november

Ian Anderson plays the Best of Jethro Tull

Klassiske Jethro Tull-hits og godbiter i kø

Ferdigspilt

Intro

Med Ian Andersons karakteristiske fløytespill og deres blanding av hardrock, folk og blues har Jethro Tull blitt et fenomen i populærmusikken. De er nok best kjent for plata Aqualung og Thick As a Brick fra 1971-1972, men har i løpet av karrieren hatt hele elleve gull- og fem platinaplater.

Ian Anderson er bandets grunnlegger, komponist og ubestridte frontmann. Sammen med Jethro Tull har han jevnlig siden 1967 turnert verden rundt og fylt store konsertsaler med begeistrede fans. Ian Anderson er fremdeles like vital - som musiker, komponist og bandleder. Når han ikke turnerer med Jethro Tull reiser han som Ian Anderson og band, og sammen fremfører de ulike konsepter - det være seg livefremføring av Thick As A Brick i sin helhet, andre Anderson-komposisjoner, symfoniske konserter med mer.

Ian Anderson har besøkt Oslo en rekke ganger, både med Jethro Tull og som Ian Anderson. Hver gang har det vært utsolgt lang tid i forkant!

Denne gangen inntar Ian Anderson og band Operaen i Oslo - en fantastisk sal å fremføre hans klassiske hits i! Med Ian Anderson plays The Best of Jethro Tull  er det duket for en festaften hvor godbitene står i kø.

 

Forestillingsdatoer

Ferdigspilt

 • Scene
  :
  Hovedscenen
 • Pris
  :
  500 - 700 NOK
 • /
  1 pause

november 2013

Ferdigspilt