Publikumskoret Høst 2013

Er du glad i å synge og har lyst å gjøre det sammen med andre? 

Intro

  • / Formidlingssentret / Annet

Koret er åpent for alle og har ingen opptaksprøve. Om du har noe korerfaring er det fint, men ikke en forutsetning.

Øvelsene foregår tirsdager på kveldstid. Her møtes vi for å synge tradisjonell kormusikk og utdrag fra forestillinger som spilles i Operaen denne sesongen. Du vil oppleve samhold, få nye venner, og få ta del i Operaens indre liv. 

Vi håper på et fargerikt fellesskap med entusiastiske sangere!
NB! Kun ledige plasser til herrestemmer.

Publikumskoret holder konsert som avslutning på hvert semester, og vi ønsker at du melder deg på for både høsten 2017 og våren 2018.

Korøvelsene ledes av dirigent, pianist og formidler Marianne Oulie Wiik, og sopran Ragnhild Motzfeldt vil undervise i sangteknikk.

Sted: Formidlingssenteret i Operaen
Tid: Tirsdager kl. 19.00–21.30
Oppstartseminar: Lørdag 21. oktober 2017
Pris: 2 500 kr (gjelder hele sesongen)
Kontonummer: 8200 06 20145 

NB! Vent med betaling til plassen din er bekreftet. Merkes med ditt navn, publikumskoret 2017-18

Om koret og de som leder det

Publikumskoret startet opp høsten 2013 og har siden hatt jevnlige opptredener i Operaens foajé og i Prøvesalen. Syng julen ut og Sommer kommer har vært populære konserter på 1. balkong, med kor, solister og allsang for publikum.

Marianne Oulie Wiik er formidler i Operaen og har bakgrunn som konsertpianist, repetitør, kordirigent, foredragsholder og omviser. Marianne er godt kjent fra introduksjonsforedragene som holdes i forkant av forestillingene på Hovedscenen. Hun har inspirert tusenvis av mennesker med sine historier om komponist, musikk og ikke minst handlingen som foregår i operaen eller balletten.

Sopran Ragnhild Motzfeldt har ansvaret for den sangtekniske undervisningen. Hun har utdannelse fra musikkonservatoriet i Venezia og er dermed spesialist i italiensk. Ragnhild har opptrådt på ulike scener som frilanser og har medvirket i Operaen blant annet i Figaros bryllup. Hun er også prosjektleder og sanginstruktør for DNO&Bs skoleprosjekt Opera på timeplanen.

 

Publikumskoret