5. desember

First Aid Kit + support: Jo Rose

First Aid Kit i Operaen

Ferdigspilt

Intro

Dette svenske søsterparet med den unike sounden er klare for å levere sitt norske publikum en konsert helt utenom det vanlige i Operaen 5. desember i år.

De to jentene er ingenting mindre enn multitalenter. De skriver, synger, spiller og produserer, det er viktig for dem å være involvert i alle ledd i sin egen musikk. Klara, som står for mye av låtskrivingen, lar seg inspirere av annen kunst. Sangen ”Stay Gold”, som også er navnet på albumet, er i stor grad basert på diktet av Robert Frost som inneholder den ikoniske setningen ”Nothing gold can stay”. Klara og Johanna forteller at den nyeste plata er personlig i mye større grad enn før, og de utforsker følelser på en helt ny måte.

Jentene slapp nylig låta ”My Silver Lining”, som blant annet handler om en eksistensiell krise.

– First Aid Kit er et band alle enkelt kan ha et forhold til. Musikken deres spiller på så mange av følelsestrengene, og de aller fleste kjenner seg igjen i historiene de forteller, forteller arrangør hos Atomic Soul, Mark Vaughan. – Med et så storslått bakteppe som det vår flotte Opera er, er alt tilrettelagt for en nydelig konsertopplevelse.

Klara og Johanna, bare 21 og 23 år gamle, fra utkanten av Stockholm har allerede lagt store deler av verden for sine føtter. De deler i dag agent med legender som Bob Dylan og Leonard Cohen, og er stadig på turné med kjente musikkfjes, nå sist med Jack White.

Heldigvis for oss lever og ånder den unge duoen for å spille, og spesielt å spille for publikum, og Operaen står klar for å fylles med melodiøs, svensk musikk.

NB! Vi gjør oppmerksom på at vi selger billetter til 100 ekstra stoler foran scenen for de som ønsker å komme helt tett på. Vel orkestergrav høyre eller venstre i billettbestillingen.

 

Hjemmeside: http://www.thisisfirstaidkit.com/

Facebook: https://www.facebook.com/firstaidkitofficial

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCMV41gD04aZot3TmN0PFHsQ

Forestillingsdatoer

Ferdigspilt

 • Scene
  :
  Hovedscenen
 • Pris
  :
  390 - 590 NOK
 • /
  1 pause

desember 2014

Ferdigspilt