3. april

Hekla Stålstrenga i Operaen

Ferdigspilt

Intro

Hekla Stålstrengas siste år har vært imponerende. Fra å reise Nord-Norge rundt i bobil med NRK på slep høsten 2012 har de i år tatt steget opp til øverste divisjon. Bandet er blitt et livefenomen med gjetord fra publikummere over hele landet. Nå inntar de Oslos storstue Operaen.

Det kritikerroste albumet Dyrandé kom ut denne høsten, og etter dette vil alle ha en bit av bandet. Hekla fyller konsertlokalene de spiller i, og ryktene om et av Norges beste live-band har for alvor begynt å svirre.

Med sine to skinnende frontkvinner Ragnhild Furebotten (fele) og Anne Nymo Trulsen (sang og trøorgel), og de tre stødige menn Ole Jakob Larsen (trommer), Trond Viggo Solås (kontrabass) og Tore Bruvoll (gitar) blir de av Aftenposten karakterisert som det nærmeste man kommer en ”supergruppe” i norsk folkemusikk om dagen.

Nå skal de fylle Hovedscenen med lykkelige publikummere i Oslo. Velkommen til Hekla Stålstrenga i Operaen 3. april 2014.

Du kan lese mer om Hekla Stålstrenga på deres egen hjemmeside www.heklastalstrenga.no

NRK hadde 24. april 2013 premiere på Reinhekla Magi, en livlig og ektefølt dokumentar om bandet. Denne kan ses på nrk.no.  

Musikk og film

Liveopptak av NRK P2 hit´en ”Har du fyr”
Link til musikkvideo av NRK P2 hit´en ”Båtbygger Jo”

Forestillingsdatoer

Ferdigspilt

 • Scene
  :
  Hovedscenen
 • Pris
  :
  470 - 570 NOK
 • /
  Ingen pause

april 2014

Ferdigspilt