3. mai

Norges Musikkhøgskole - Oda Gihle Hilde / Vebjørn Anvik

Samarbeidskonserter med Musikkhøgskolen

Ferdigspilt

Intro

Som en del av sitt utøvende masterstudium skal studentene ved Norges musikkhøgskole gjøre en rekke konserter hvert semester. Musikkhøgskolen samarbeider med flere institusjoner i Oslo for å kunne benytte varierte spillesteder for avvikling av disse konsertene: Både i kirker, konsertsaler, utesteder, klubber, seniorsentre og Den Norske Opera & Ballett  fremfører 5. og 6.-års studenter ved Norges musikkhøgskole sitt repertoar i solo- eller ensembleformat.

Konsertserien som nå settes opp på foajébalkongen i Den Norske Opera & Ballett i mai 2014, vil  by på noen av de aller fremste klassiske utøverne ved NMH i dag.

Oda Gihle Hilde (f. 1989) ble tatt opp som elev ved Barratt Dues Musikkinstitutt som niåring, og har senere studert ved Norges musikkhøgskole og Royal College of Music i London. De siste årene har hun studert med prof. Detlef Hahn. Hun har vært konsertmester i Ungdomssymfonikerne ved flere anledninger, og som medlem av Trio Valentin deltok hun bl.a. under Trondheim Internasjonale Kammermusikk-konkurranse. Som medlem av flere orkestre og kammergrupper, har hun spilt konserter over hele Norge, i tillegg til bl.a. Sveits, Tyskland, Østerrike, Polen, Belgia og England. Hun har mottatt flere priser nasjonalt, i tillegg til stipender. Hun er fast medlem av det prisvinnende norske kammerorkesteret Ensemle Allegria, og samtidsensemblet Aksiom. 

Program
Johannes Brahms: Sonate for fiolin og klaver i G-dur
W. A. Mozart: Sonate for fiolin og klaver i e-moll  

 • Fiolin Oda Gihle Hilde
 • Klaver Vebjørn Anvik

Forestillingsdatoer

Ferdigspilt

 • Scene
  :
  Balkong
 • Gratis inngang
  /
  Ingen billetter
 • /
  Ingen pause

mai 2014

Ferdigspilt