3. desember 2014

Signatur - lyden av Bjerke

Opplev lyden av mangfold fra bydel Bjerke! 

Ferdigspilt

Intro

Lyden av Bjerke er en reise i et mangfold av musikalske uttrykk. Her møtes instrumenter fra hele verden i tolkningen av tradisjonelle folketoner og nyskrevet urban musikk, og slik pusher man grensene for utøverne og skaper et særegent musikalsk landskap.

Bydel Bjerke har inngått en samarbeidsavtale med Den Norske Opera & Ballett for perioden 2014–2017. Bydelens kulturarbeid har et forebyggende perspektiv, der vi bidrar til å bevare, skape og utvikle det kulturelle mangfoldet Groruddalen og bydelen innehar. Et kulturelt mangfold bidrar til gode levekår for befolkningen, og samarbeidet mellom bydelen og Operaen er med på å styrke arbeidet som gir oss bydeler for alle.

Forestillingen Signatur – Lyden av Bjerke er et samarbeidsprosjekt initiert av Bjerke Lydstudio og med lokale musikere fra bydelen. Forestillingen er skapt av musikkinteresserte personer i ulik alder og og med forskjellig kulturell bakgrunn, som har blitt utfordret til å trå inn i et musikalsk landskap de vanligvis ikke befinner seg i.

Prosjektet er støttet av Barne-, ungdoms-, og familiedirektoratet, Oslo kommune, Oslo Extra Large – en by for alle og Bjerke lydstudio. • Signaturs husband Sigurd Jovik Bræin, Jesper Holsten, Svend Berg, Vidar Løvstad
 • Medvirkende Barn, unge og voksne fra bydel Bjerke
 • Produsert av Bydel Bjerke og Den Norske Opera & Ballett

Forestillingsdatoer

Ferdigspilt

 • Scene
  :
  Scene 2
 • Pris
  :
  100 - 200 NOK
 • /
  Ingen pause

desember 2014

Ferdigspilt
Ferdigspilt