Sommer på Operaen 2014

Ferdigspilt

Intro

    Sommer på Operaen har blitt en populær tradisjon, og vi fortsetter suksessen. I tillegg til å nyte Operaen i herlig sommersol, kan du fra juni til august  få med deg utendørs fotoutstiling, en rekke konserter og forestillinger, omvisninger m.m. Både Hovedscenen, Scene 2, foajeen og Operaens uteområde tas i bruk.

    Blant høydepunktene er anerkjente Alvin Ailey American Dance Theater, som kommer tilbake og sparker i gang sommerprogrammet i juni, samtidig med På sommerslottet – forestillingene på Oscarshall. Vi byr på bl.a. John Lidals opera-workshoper Cendrillon og Rhingullet, Hedvig fra Ibsens Vildanden, Jo Strømgren kompani: Grensen, Life is a moment og Sambadrome på Scene 2.  

    I august fyller vi Hovedscenen med Madama Butterfly, og Oslo Jazzfestival har som sedvanlig sin åpningskonsert i Operaen, denne gangen med Tord Gustavsen og gjester.

    Vi byr også på Balkongkonserter på 1. balkong, konserter på Oscarshall samt at vi viderefører publikumssuksessen Åpen dag. Legg også turen innom Operabutikken, få omvisning på huset eller nyt våre serveringstilbud rett ved vannkanten!

    Gjennom hele sommeren sender NRK Sommeråpent fra Operataket.