1. februar

Barratt Due i Operaen

Velkommen til en dag fullstappet med musikk!

Ferdigspilt

Intro

Som i 2013 fyller Barratt Due musikkinstitutt Operaen med topputøvere i alle aldre: solister, kammerensembler og orkestre. Landets ledende talentutvikler innen klassisk musikk inviterer til en dag fylt av aktiviteter for store og små. Dagen er lagt opp som Barratt Dues motto: «fra musikkbarnehage til konsertpodium». Vi begynner med de minste, fortsetter med unge talenter, og avslutter med bachelor- og masterstudenter. Med unntak av konserten på Hovedscenen, er alt av program og aktiviteter denne dagen gratis og åpent for alle. 

SCENE 2 / FORMIDLINGSSENTERET / 1. BALKONG / FOAJEEN
Det blir arrangert talentmyldring, åpne musikkbarnehager og mesterklasser, ensembleprøver og orkesterprøver. I tillegg blir det workshop-performance med vokalseksjonen. Det vil også bli muligheter for å gå på konsert hver time, med forskjellige utøvere og repertoar. Vi får høre talenter i solo og kammermusikk, ensembler og orkestre. Barn får også muligheten til å prøvespille instrumenter.

Dagen avsluttes med konsert på Hovedscenen med Barratt Dues Symfoniorkester og pianist Christian Ihle Hadland, der de spiller Klaverkonsert nr. 25 i C-dur av Mozart 

Forestillingsdatoer

Ferdigspilt

 • Scene
  :
  Scene 2
 • Pris
  :
  0 NOK
 • /
  Ingen pause

februar 2015

Ferdigspilt
Ferdigspilt
Ferdigspilt
Ferdigspilt