22. november

Hellbillies i Operaen

Ferdigspilt

Intro

Etter 25 suksessrike og innholdsrike år, skal Hellbillies markere jubileumsåret på sedvanlig vis. Nemlig ved å holde seg aktive. Som alltid skal bandet turnere landet rundt i sommermånedene, men jubileet skal også markeres med både bokutgivelse og konsert med celebre gjester i Operaen i Bjørvika den 22. november. 

Og det er ikke hvilken som helst karriere gjengen fra Ål skal feire. Med albumklassikere som Drag, Sol over livet og Spissrotgang og Leite etter Lykka, samt de folkekjære hitsinglene Den finast e veit, Ei Krasafaren Steinbu og Hallo Telenor har Hellbillies spilt tusenvis av konserter og solgt tett opp mot en million plater. 

Det er med andre ord mye som skjer i Hellbillies-verdenen i 2015, og det er få musikere forunt å befinne seg i en posisjon hvor man kan se tilbake på så mange år med suksess, samtidig som bandet fortsatt er høyst relevante og toneangivende. 

 

NB! Vi gjør oppmerksom på at vi selger billetter til 100 ekstra stoler foran scenen for de som ønsker å komme helt tett på. Velg orkestergrav høyre eller venstre i billettbestillingen.

 

Forestillingsdatoer

Ferdigspilt

 • Scene
  :
  Hovedscenen
 • Pris
  :
  0 - 580 NOK
 • /
  Ingen pause

november 2015

Ferdigspilt