10. august

Jazz i Operaen: Ole Paus og Ketil Bjørnstad - Frolandia

Oslo Jazzfestival har gleden av å presentere Ole Paus og Ketil Bjørnstad med Frolandia som konsert nummer to i Operaen på åpningsdagen.

Ferdigspilt

Intro

Ketil Bjørnstad og Ole Paus har hver for seg og sammen skapt magiske øyeblikk for det norske publikum, både som opphavsmenn og som utøvere. Det skulle være nok å nevne Bjørnstads "Sommernatt ved fjorden" og Paus’ "Mitt lille land". Lista over det de har skrevet av tekster og musikk er lang og det samme er antallet konserter rundt omkring i Norge. Kanskje det ikke er så kjent i dag at det var Ole Paus som var den første som ga ut plate med Radka Toneff i 1977, og at Ketil Bjørnstad vant Ungdommens pianomesterskap to ganger på 60-tallet?

Den nylig utgitte platen Frolandia er resultatet av et nytt samarbeid mellom Bjørnstad og Paus. Her hylles landskapet og småsamfunnene i innlandet og menneskene som lever livene sine her. De beskriver dette selv som  en ’reise innover’ og som et landskapsmaleri i viseform.

Med seg har de Marie Klåpbakken (fele), Rolf Kristensen (gitar), Ole Kelly Kvamme (bass) og Tom Rudi Torjussen (trommer). 


Duoen Ketil Bjørnstad og Ole Paus gir oss en skattkiste av betagende sanger om et viktig stykke Norge, - dette må være duoens fineste øyeblikk.

Forestillingsdatoer

Ferdigspilt

 • Scene
  :
  Hovedscenen
 • Pris
  :
  470 - 570 NOK
 • /
  Ingen pause

august 2015

Ferdigspilt