17. august

Mesterklasse - Dronning Sonja Internasjonale musikkonkurranse 2015

Et innblikk i operakunstens hemmeligheter - mesterklasse i regi med Francisco Negrin

Ferdigspilt

Intro

Fire av semifinalistene til årets konkurranse deltar i en regi-mesterklasse, ledet av den prisvinnende operaregissøren Francisco Negrin. Som avslutning vil det være en åpen samtale mellom Francisco Negrin og unge norske regitalenter. Her vil temaer som moderne operaregi, fornyelse og internasjonale trender og regissørens rolle og innflytelse ble diskutert.  

Etter mesterklassen vil det være en samtale på scenen, åpen for alle.

Piano: John Lidal. 

Mesterklassen finner sted på Operaens Scene 2, og er åpen for publikum. Det er gratis inngang, men billetter må reserveres.

 

Dronning Sonja Internasjonale Musikkonkurranse har løftet mange talenter opp og frem på den internasjonale operahimmelen. Med HM Dronning Sonja som beskytter og prisutdeler, og sangkunst på svært høyt nivå, har Dronning Sonja Internasjonale Musikkonkurranse befestet seg som en kjær tradisjon både for konsertpublikum og TV-seere.

Konkurransen er blitt et trekkplaster for stadig flere unge ambisiøse sangere, og kvaliteten på finalistene er dermed på et svært høyt nivå.

Finaleprisene innbefatter i tillegg til pengepremier engasjementer med norske musikkinstitusjoner på norske scener, noe som gir sangerne unike erfaringer i deres videre karriere.

Forestillingsdatoer

Ferdigspilt

 • Scene
  :
  Scene 2
 • Pris
  :
  0 NOK
 • /
  1 pause

august 2015

Ferdigspilt