20. mars

Morten Abel i Operaen 2015

Morten Abel & band tilbake i Operaen!

Intro

Det er snart to år siden Morten Abel sist inviterte til konsert i Operaen, en konsert, som hvis en skal måle etter reaksjonene i pressen og på sosiale medier, var en formidabel suksess.

Fredag 20. mars 2015 slår Abel igjen på stortromma og inviterer til fest i anledning slipp av nytt album. På norsk! Ideen om et solo-album på norsk har modnet over lang tid, men det var først etter en telefon til Odd Nordstoga at arbeidet med prosjektet virkelig skjøt fart.

Odd takket på strak arm ja til å være produsent, og det ble raskt arrangert hyttetur til et ensomt sted på Hardangervidda, for at de to skulle få anledning til å bli skikkelig kjent med hverandre. Etter noen lange spaserturer i ulendt terreng, og flere små glass rødvin, hadde de to blitt såpass gode venner at arbeidet med albumet kunne starte. 

Albumet, som har fått tittelen I fullt alvor, ble spilt inn i Propeller Studio i Oslo i løpet av noen hektiske uker i juni. Kremen av norske musikere ble hanket inn, og resultatet er en CD som slippes mandag 2. mars 2015.

Forrige gang Abel gjestet Operaen ble billetter til to konserter revet bort, så her gjelder det å være rask!

NB! Vi gjør oppmerksom på at vi selger billetter til 100 ekstra stoler foran scenen for de som ønsker å komme helt tett på. Velg orkestergrav høyre eller venstre i billettbestillingen.

Morten Abel på NRK Lindmo

Odd Nordstoga og Morten Abel på NRK1 Lindmo

21. februar 2015
Odd Nordstoga og Morten Abel på NRK1 Lindmo 21. februar 2015
Les mer

Forestillingsdatoer

Ferdigspilt

 • Scene
  :
  Hovedscenen
 • Pris
  :
  480 - 580 NOK
 • /
  Ingen pause

mars 2015

Ferdigspilt
Ferdigspilt