23. august

Red Bull Flugtag

Gå ikke glipp av dette showet i Bjørvika søndag 23. august! 

Ferdigspilt

Intro

Red Bull Flugtag utfordrer heltemodige kvinner og menn til å designe, bygge og styre et hjemmelaget fly fra en 6 meter høy flyrampe, i håp om å sveve "over bakkar og berg ut mot havet", eller som det oftest går - styrte i vannet rett nedenfor rampen.

Flugtag, som betyr ”flyvende dag” på tysk, tøyer grensene for hva mennesket hittil har sett av menneskestyrte farkoster, men deltagerne trenger mer enn en god flyvelengde for å oppnå pallplassering.

Lagene blir dømt ut fra tre kriterier: Flyvelengde, hvor kreativt flyet er konstruert og hvor bra show de steller i stand for hordene av folk som har møtt opp. Kriteriene har inspirert deltagere til å konstruere alt fra flyvende tacos til Snoopy med vinger.

Siden den første Red Bull Flugtag fant sted i Wien i Østerrike i 1991, har mer enn 100 Flugtag arrangementer gått av stabelen rundt om i hele verden, med publikumstall opp mot 300 000!

Arrangementet er gratis og starter kl 13.00. Kom ned til Operaen før start og sikre deg en god plass på Operataket! Innslipp skjer på sjøsiden av Operaen, nærmest Sukkerbiten.

Det vil være servering av mat og drikke på operataket, med det er ikke tillatt med medbrakt mat eller alkohol! Ta gjerne med kontanter!

Mer informasjon finner du på redbull.no/flugtag.

Forestillingsdatoer

Ferdigspilt

 • Scene
  :
  Operataket
 • Gratis inngang
  /
  Ingen billetter
 • /
  Ingen pause

august 2015

Ferdigspilt