3. oktober

The Tallest Man on Earth i Operaen

The Tallest Man On Earth + supp. Phil Cook

Ferdigspilt

Intro

Kristian Matsson er utvilsomt bedre kjent under sitt artistnavn The Tallest Man On Earth. 3. oktober spiller han en eksklusiv konsert i Den Norske Opera & Ballett.

– Det er en stor glede å presentere The Tallest Man On Earth i det fantastiske operahuset i Oslo,  forteller Mark Vaughan fra konsertarrangøren Friction. – Hans musikk og Operaens estetikk vil harmonisere nydelig, og sikre alle en uforglemmelig aften. Rockefellerkonserten hans i juni ble utsolgt tre måneder på forhånd, og vi forventer samme interessen rundt konserten på Operaen, spesielt siden hans etterlengtede album kommer ut i mai,.

Matsson er 29 år gammel, og kommer fra Dalarna i Sverige. Utgivelsen av Shallow Grave fulgte opp debut-EP-en, som rett og slett var oppkalt etter ham selv, og da han slo følge med Bon Iver på en omfattende nordamerikansk turné, fikk publikum for alvor bli kjent med den unge artisten. Publikummet hans vokste for hvert show, og han sjarmerte alle med sin unike tilstedeværelse på scenen.

I 2010 signerte han med det amerikanske plateselskapet Dead Oceans og arbeidet med hans andre studioalbum var i gang. The Wild Hunt ble en maktdemonstrasjon fra Matsson, der han fikk understreket det han kan aller best, nemlig dybden i teksten og nydelig gitarspill. Etter dette kom det enda en EP, Sometimes the Blues is Just A Passing Bird, og The Tallest Man On Earth spilte plutselig for fulle hus overalt -  fra Australia til New York City og Sør-Afrika til London. Han inntok også festivalscenen, og besøkte blant annet Coachella, Roskilde og Sasquatch.

Det tredje studioalbumet, There’s No Leaving Now, ble til vinteren 2011 og 2012 i hjemmestudioet hans i Dalarna, og han fulgte opp utgivelsen med en lengre turné.  Nå er han endelig tilbake, og slipper i dag sin nyeste singel, som også bærer navnet til det etterlengtede fjerde albumet.

NB! Vi gjør oppmerksom på at vi selger billetter til 100 ekstra stoler foran scenen for de som ønsker å komme helt tett på. Velg orkestergrav høyre eller venstre i billettbestillingen.
Konserten begynner presis!

 

 

Forestillingsdatoer

Ferdigspilt

 • Scene
  :
  Hovedscenen
 • Pris
  :
  390 - 590 NOK
 • /
  Ingen pause

oktober 2015

Ferdigspilt