20. desember

Thomas Dybdahl i Operaen (solo)

En uforglemmelig førjulskveld med Thomas Dybdahl i Operaen

Ferdigspilt

Intro

Sist gang Thomas Dybdahl gjestet Operaen var det smekkfullt hus, og det ble det en magisk aften som ble sittende i ryggmargen til de fremmøtte i lang tid, bl.a. Gaffas anmelder, som trillet en 6-er på terningen under overskriften: "Faens Thomas Dybdahl. Han slutter aldri å imponere. En konsert man kan skrive en bok om." 

Thomas tar denne gangen med seg gitaren, sanger fra en etter hvert lang og variert karriere, og noen helt nye låter fra EP-en Thomas Dybdahl & In The Country. Og se ikke bort fra en overraskelse eller to denne kvelden også!

Dette sier Thomas Dybdahl om å opptre på Operaens Hovedscene: "Gode rom gjør deg bedre! Mine favorittkonserter har alltid vært i settinger og saler som har en stor personlighet og som nesten fungerer som et ekstra bandmedlem. Saler som Massey Hall, The Beacon Theatre, Salle Pleyel, Konserthuset i København og Operaen i Oslo er alle saler som jeg syns har fått fram det beste i meg som liveartist og som har formet opplevelsen til både publikum og meg. Det gjør noe med deg som performer å komme inn i et rom og miste pusten av omgivelsene. Man vil liksom være så god som salen, helst enda litt bedre."

Du bør krysse av 20. desember i kalenderen allerede nå. Alt tyder på at dette vil bli en kveld du sent vil glemme! 

 

NB! Vi gjør oppmerksom på at vi selger billetter til 100 ekstra stoler foran scenen for de som ønsker å komme helt tett på. Velg orkestergrav høyre eller venstre i billettbestillingen.

 

Konserten begynner presis!

Forestillingsdatoer

Ferdigspilt

 • Scene
  :
  Hovedscenen
 • Pris
  :
  470 - 570 NOK
 • /
  Ingen pause

desember 2015

Ferdigspilt
Ferdigspilt