16. august

Ungdomssymfonikerne med Kraggerud

Norges nasjonale ungdomsorkester med storslått program under Oslo Kammermusikkfestival

Ferdigspilt

Intro

Oslo Kammermusikkfestival presenterer Ungdomssymfonikerne sammen med fiolinist Henning Kraggerud, i et vakkert og storslagent program med Sibelius' fiolinkonsert og Mahlers første symfoni.  

Norges nasjonale ungdomsorkester er kjent for sin høye musikalske kvalitet, og blir regnet blant de beste i sitt slag i Europa. Orkestret settes sammen på nytt hvert år, og har som målsetting å gi unge musikere på vei mot en profesjonell karriere, erfaring i å spille i et fullt utbygget symfoniorkester. Flere hundre musikere har bakgrunn fra orkestret – der mange av dem senere har blitt ansatt i profesjonelle orkestre både i Norge og i utlandet.  

Orkestret rekrutterer høyt kvalifiserte musikkstudenter fra hele Norge, og også fra nordiske og europeiske studiesteder. I intense sommersamlinger får omkring 100 studenter anledning til å arbeide med instruktører, dirigenter og solister av høy kvalitet. Hvert år presenterer Ungdomssymfonikerne konsertprogrammer på Festspillene på Elverum, og i andre konsertsaler og sammenhenger i inn- og utland. 

Program

Knut Vaage
Tjat (chatter)
Jean Sibelius
Fiolinkonsert i d-moll, op. 47
Gustav Mahler
Symfoni nr. 1 i D-dur
 • Medvirkende Henning Kraggerud, fiolin / Eivind Aadland, dirigent / Ungdomssymfonikerne

Forestillingsdatoer

Ferdigspilt

 • Scene
  :
  Hovedscenen
 • Pris
  :
  100 - 300 NOK
 • /
  Ingen pause

august 2015

Ferdigspilt