29. april

Dansens dager 2016

Ferdigspilt

Intro

På Operaen markeres Dansens dager 2016 med offisiell åpning på taket kl 12, Mesteraften Kylián: Black & White, prøve med Nasjonalballettens nye ungdomskompani, Nasjonalballetten UNG og åpent foredrag på Formidlingssenteret.

ÅPEN PRØVE / Nasjonalballetten UNG

 • Scene 2 / kl 1300-1400

OBS! Prøven har begrenset antall plasser!

7. mai har Nasjonalballetten UNG premiere. De vil vise tre nyskapte balletter signert Garrett Smith, Hege Haagenrud og Kaloyan Boyadjiev, og den stemningsfulle Evening Songs av koreografilegenden Jiří Kylián. 

 

ÅPENT FOREDRAG med doktorgradsstipendiat Heidi Haraldsen

 • Formidlingssenteret /  kl 1430-1600

Åpent foredrag med doktorgradsstipendiat Heidi Haraldsen om hennes prosjekt Motivasjonsprosesser i talentutvikling i kunst og idrett. Samtale med dekan Suzanne Bjørneboe.

Foredragsholder Heidi Marian Haraldsen er studieprogramansvarlig for PPU dans og teater ved Kunsthøgskolen i Oslo, avdeling Balletthøgskolen. Heidi er utdannet i dans fra Statens Balletthøgskole med hovedfag i pedagogikk fra Universitet i Oslo. Hun underviser og forsker innenfor kunstpedagogikk.

Arrangeres av Dans i Skolen i samarbeid med Nasjonalballetten UNG og Formidlingsavdelingen ved Den Norske Opera & Ballett.

 

 

 

Forestillingsdatoer

Ferdigspilt

 • Scene
  :
 • Gratis inngang
  /
  Ingen billetter
 • /
  Ingen pause

april 2016

Ferdigspilt