4. september–18. oktober

Eva Weel Skram – En kveld i Operaen

Ferdigspilt

Intro

2016 blir året hvor alt skjer for Eva & The Heartmaker. Nytt album er på trappene og Eva gjestet årets sesong av Hver gang vi møtes. Så langt i år har hun allerede rukket å spille en nedpå og stemningsfull konsert på Rockefeller, og for neste opptreden i Oslo nyttet det ikke å tenke lite: Nå står selveste Operaen for tur!

Eva & The Heartmaker har for lengst etablert seg som en av Norges mest suksessfulle popgrupper, og har en egen evne til å produsere hits som få andre. Med en imponerende mengde konserter på nakken er det ingen tvil om at Eva & The Heartmaker leverer varene fra scenen.

I tillegg til slående popperler som «Mr. Tokyo», «Signals», «Gone in a flash», «Traces of you», «Joanna», «Calling You» og «Told You» som alle har dominerte radiolistene, har Eva omfavnet bl.a. Henning Kvitnes’ «Evig Eies» under årets HGVM, og det er slett ikke utenkelig at hun slår til med både denne og andre kjære låter fra programmet fra Hovedscenen i Operaen.

NB! Vi gjør oppmerksom på at vi selger billetter til 100 ekstra stoler foran scenen for de som ønsker å komme helt tett på. Velg orkestergrav høyre eller venstre i billettbestillingen.

Konserten begynner presis!

Forestillingsdatoer

Ferdigspilt

 • Scene
  :
  Hovedscenen
 • Pris
  :
  450 - 550 NOK
 • /
  Ingen pause

september 2016

Ferdigspilt

oktober 2016

Ferdigspilt