17. april

Ingebjørg Bratland i Operaen

I samarbeid med Atomic Soul 

Ferdigspilt

Intro

I november slapp Ingebjørg Bratland sitt andre album Månesinn, og Dagens Næringsliv skriver: «Albumet er en suveren overgang fra folkemusikk til pop». I skrivende stund ligger albumet som nr. 1 på både iTunes og i butikk, og albumet har allerede mottatt strålende anmeldelser, blant annet i Aftenposten og Dagsavisen, hvor Bratland fikk to femmere.

Etter den utsolgte lanseringsturneen i høst, blant annet i en fullsatt Sentrum Scene, er det nå klart at Bratland skal avslutte sin omfattende norgesturné i Operaen den 17. april 2016. Bratland har spilt her tidligere, men da sammen med Odd Nordstoga. Dette blir første gang hun spiller her alene.

– Det er utruleg stor stas å kunne melde at eg skal spele i sjølvaste Operaen den 17. april. Håpar de kjem alle sammen, blir med meg inn i Oslonatta den kvelden. Så kan me vinke til kvarandre i den flotte salen, før me går ut på operataket og ser på Stjernene, sier Ingebjørg Bratland.

NB! Vi gjør oppmerksom på at vi selger billetter til 100 ekstra stoler foran scenen for de som ønsker å komme helt tett på. Velg orkestergrav høyre eller venstre i billettbestillingen.

Hjemmeside: http://www.ingebjorgbratland.no
Facebook:
https://www.facebook.com/IngebjorgBratland
Instagram:
https://instagram.com/ingebjorgbratland/
Twitter:
https://twitter.com/ibratland


Forestillingsdatoer

Ferdigspilt

 • Scene
  :
  Hovedscenen
 • Pris
  :
  450 - 550 NOK
 • /
  Ingen pause

april 2016

Ferdigspilt
Ferdigspilt