30. april

Lørdans Nasjonalballetten UNG

Se smakebiter fra Nasjonalballetten UNGs lanseringsforestilling!

Ferdigspilt

Intro

VELKOMMEN TIL LØRDANS I FOAJEEN KL. 14

På Lørdans kan du se utdrag fra premiereklare balletter, og møte dansere, koreografer og ballettsjef Ingrid Lorentzen. Det er tett på dansen, gratis og åpent for alle. Og hvem vet, kanskje byr det seg en mulighet for de yngste til å teste dansegulvet etterpå? Arrangementet holdes i foajeen.

Nasjonalballetten UNG

Det blir ung friskhet kombinert med rå dans når Nasjonalballetten UNG gir seg i kast med fire uttrykksfulle balletter. Bli med på en innholdsrik reise som spenner fra et verk signert verdens største nålevende koreograf, til tre splitter nye balletter laget spesielt for kompaniet.

Danserne, som er i alderen 17-23 år, byr med dette på sin første forestilling som kompani. Ballettsjef Ingrid Lorentzen ønsket å samle noen av de største dansetalentene under Operaens tak, og dette er første sjanse for publikum til å oppleve dem sammen på scenen. Med tre nyskapte balletter signert Garrett Smith, Hege Haagenrud og Kaloyan Boyadjiev, og den stemningsfulle Evening Songs av koreografilegenden Jiří Kylián, blir forestillingen en kveld fylt med inntrykk og stor variasjon. 

Premiere 7. mai

 

 

Forestillingsdatoer

Ferdigspilt

  • Gratis inngang
    /
    Ingen billetter
  • /
    Ingen pause

april 2016

Ferdigspilt