2. september

Magic Moments of Burt Bacharach

En hyllest til Burt Bacharach

Ferdigspilt

Intro

Burt Bacharach er en legende som pianist, arrangør og kapellmester innen populær- og jazzmusikk. Han har jobbet med artister som Marlene Dietrich, The Carpenters, Aretha Franklin, Tom Jones, Frank Sinatra, The Beatles og Dianne Warwick. I denne konserten hyller vi Bacharachs musikk.  

Vi får vi oppleve Det Norske Blåseensemble sammen med vokalistene Julie Dahle Aagård og Rigmor Gustafsson, som vil fremføre kjente sanger som «Walk On By», «Alfie», «What The World Needs Now Is Love», «Close to you» og «That’s what Friends Are for» – og mange til.

Julie Dahle Aagård er en meget allsidig sanger og skuespiller, utdannet innen jazzfaget. Hun har blant annet spilt Edit Piaf i Piaf på Det Norske Teatret, fremført sin egen kabaret og med gitt ut det kritikerroste albumet Stumpin’ Feet.

Rigmor Gustafsson er en svensk jazzdiva med hele verden som arbeidsplass. Hun har i tillegg til en omfattende konsertvirksomhet deltatt i flere TV-programmer, mottatt en rekke jazzpriser og ikke minst utgitt en egen hyllestplate til Burt Bacharach.

Konserten ledes av Det Norske Blåseensembles egen trombonist, Tarjei Grimsby. Tarjei er en av Norges fremste og mest allsidige trombonister. I tillegg til jobben i Det Norske Blåseensemble har han en omfattende freelance virksomhet som trombonist og dirigent/kapellmester.

Forestillingsdatoer

Ferdigspilt

 • Scene
  :
  Scene 2
 • Pris
  :
  420 NOK
 • /
  Ingen pause

september 2016

Ferdigspilt