12. februar

Matoma i Operaen

Everything is Nice Tour

Ferdigspilt

Intro

Matoma slipper ny singel og annonserer Skandinavia-turné som inkluderer konsert i Opera-foajeen i 2016!

Høstens mørke netter brer seg over oss, men Matoma sørger for å holde den breezy lyden av varme, solfylte sommerdager gående litt til med sin nye singel Feeling Right (Everything Is Nice), med Popcaan and Wale.

Med vokal fra den jamaicanske dancehall-artisten Popcaan og vers fra den fra Washington DC-fødte rapperen Wale, er resultatet en skikkelig feelgood-låt som fungerer like bra i hodetelefonene som den gjør på dansegulvet. Høsten går med til omfattende turnering i USA, mens vi nordboere kan se frem til januar 2016, da Matoma legger ut på sin EVERYTHING IS NICE - NORDIC TOUR, med stopp i Norge, Sverige og Danmark. 

På lista finner man kjente og kjære spillesteder som Store Vega i København og Debaser Medis i Stockholm, samt den spennende nyheten om konsert i Foajeen i Operaen den 12. februar. «Vi er unektelig svært stolte av og glade for at vi sammen med Matoma for første gang får lov til å gjøre om Opera-foajeen til konsertvenue for elektronisk musikk. Guts og lekenhet fra Den Norske Opera & Balletts side kommer til å resultere i en fantastisk opplevelse for publikum denne kvelden, i de unike omgivelsene som foajeen tross alt er. Det er bare å begynne å kladde i historiebøkene!» sier skandinavisk agent i Atomic Soul, Anita Halmøy Wisløff. 

Singelen følger opp Matomas massive hit «Old Thing Back», feat. The Notorious B.I.G., Ja Rule og Ralph Tresvant, som i dag har mer enn 90 millioner avspillinger på Spotify, samt samarbeidet med Jason Derulo og Jennifer Lopez i «Try Me» som samlet har nesten 50 millioner avspillinger.

Kanskje ikke så rart at også våre naboland har fått opp øynene skikkelig for den unge produsenten? «Vi opplever enorm etterspørsel», fortsetter Wisløff, «det er veldig gøy å kunne inkludere Sverige og Danmark som et slags utvidet hjemmemarked». 

Ordinært billettsalg til hele turneen starter 19. oktober klokka 09.00 .

NB! 18-årsgrense på eventet i Operaen!

MATOMA - Everything is Nice Tour

8. januar: Ålesund, Terminalen
9. januar: Kristiansand, Kick
14. januar: Århus, Train
15. januar: Örebro, Ritz
16. januar: Borlänge, Liljan
21. januar: København, Store Vega
22. januar: Stavanger, Hall Toll
23. januar: Bergen, Peer Gynt
29. januar: Norrköping, Kopparhammaren
6. februara: Stockholm, Debaser Medis
12. februar: Oslo, Opera-foajeen
13. februar, Volda, Rokken

Matoma
Matoma, eller Tom Stræte Lagergren, som han egentlig heter, er en 24 år gammel DJ og produsent basert i Los Angeles. Med en rimelig fersk bachelorgrad i musikkteknologi, innehaver av et pianotalent av de sjeldne, og en stigende DJ- og produsent-karriere, handler livet hans stort sett om musikk relatert til tropical house-sjangeren. Matoma er et hardtarbeidende talent med en teft for fengende melodier og produksjoner av høy kvalitet. 

Sosiale medier:
Hjemmeside: http://www.matomamusic.com
Facebook: https://www.facebook.com/artistmatoma
Twitter: https://twitter.com/MatomaOfficial
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCdjoz9EURsObi2ov6BD1m-g
Instagram: https://instagram.com/matomaofficial

Forestillingsdatoer

Ferdigspilt

 • Scene
  :
  Foajeen
 • Pris
  :
  405 NOK
 • /
  Ingen pause

februar 2016

Ferdigspilt
Ferdigspilt