18. desember

Thomas Dybdahl i Operaen

Presenteres av TimeOut

Ferdigspilt

Intro

I år som ifjor gjester Thomas Dybdahl Operaen før julen setter inn for fullt!

På to konserter i fjor fikk publikum en opplevelse de sent vil glemme, og da siste trompettone på «One Day You'll Dance For Me, New York City» ebbet ut i rommet, var det en fullstappet sal som trampeklappet. På scenen sto en lykkelig, men sliten Thomas Dybdahl akkompagnert av jazztrioen In The Country, Synne Sanden, Mathias Eick og strykere fra KORK.

Thomas tar også i år med seg gitarene, et vidt spekter sanger fra en etter hvert lang og variert karriere, og noen helt nye låter fra EP-ene Thomas Dybdahl & In The Country og siste History EP, som er et samarbeid mellom Thomas og electronica wiz-kid Coucheron. Se ikke bort fra en overraskelse eller fire denne kvelden også!

Dette sier Thomas Dybdahl om å opptre på Operaens Hovedscene: «Gode rom gjør deg bedre! Mine favorittkonserter har alltid vært i settinger og saler som har en stor personlighet og som nesten fungerer som et ekstra bandmedlem. Saler som Massey Hall, The Beacon Theatre, Salle Pleyel, Konserthuset i København og Operaen i Oslo er alle saler som jeg syns har fått fram det beste i meg som liveartist og som har formet opplevelsen til både publikum og meg. Det gjør noe med deg som performer å komme inn i et rom og miste pusten av omgivelsene. Man vil liksom være så god som salen, helst enda litt bedre.»

Kryss av 18. desember i kalenderen allerede nå!

NB! Vi gjør oppmerksom på at vi selger billetter til 100 ekstra stoler foran scenen for de som ønsker å komme helt tett på. Velg orkestergrav høyre eller venstre i billettbestillingen.

Konserten begynner presis!

Forestillingsdatoer

Ferdigspilt

 • Scene
  :
  Hovedscenen
 • Pris
  :
  470 - 570 NOK
 • /
  Ingen pause

desember 2016

Ferdigspilt
Ferdigspilt