12. januar

Ung i Operaen: Tryllefløyten

Ferdigspilt

Intro

12. januar fyller Ung i Operaen hele Hovedscenen med unge operainteresserte for å se Mozarts udødelige opera Tryllefløyten  - i modernisert versjon, med regi av Alexander Mørk-Eidem. Arrangementet er dessverre utsolgt!

Ung i Operaen er et program for å skape interesse og entusiasme for opera, ballett og klassisk musikk hos et ungt publikum. Her kan unge til og med 30 år bli kjent med både moderne og mer klassiske oppsetninger. 

Tilbudet gjelder for alle mellom 16 og 30 år.  Psst! Alle billettene koster 100,-!

Ved å melde deg på Ung i Operaens epostliste får du tips, informasjon og forkjøpsrett til senere arrangement! Send en e-post med navn og fødselsdato til: ungdomsambassador@operaen.no

 

Ung i Operaen blir drevet i samarbeid med Operaens Ungdomsambassadører, et program i regi av formidlingsavdelingen ved Den Norske Opera & Ballett. Ung i Operaen: Tryllefløyten er muliggjort gjennom sjenerøst bidrag fra våre samarbeidspartnere DNB, Det Norske Veritas, OBOS, PwC, Statkraft og Volvo Car Norway.

Neste arrangement Ung i OperaenTryllefløyten, er dessverre utsolgt!

 Følg oss på Facebook! 

Her kan du se hvordan stemningen var under Ung i Operaen: Carmen

Ung i Operaen blir drevet i samarbeid med Operaens Ungdomsambassadører, et program i regi av formidlingsavdelingen ved Den Norske Opera & Ballett.

Forestillingsdatoer

Ferdigspilt

  • Gratis inngang
    /
    Ingen billetter
  • /
    Ingen pause

januar 2016

Ferdigspilt