19. februar

10cc i Operaen

Presenteres av Stageway

Ferdigspilt

Intro

Legendariske 10cc Operaen. Bandet, med over 30 millioner solgte album og 11 topp 10-hits i England, startet i 1972 og er et av få band som har klart kunststykket å oppnå suksess blant både publikum, musikere og kritikere.

I’m Not In Love, Dreadlock Holiday og Rubber Bullets gikk alle til topps i England, mens andre kjente sanger som The Things We Do For Love, Donna og The Wall Street Shuffle også gikk inn på topp 10. I Norge har bandet hatt 7 album på VG-lista og 3 singler på topp 10.

10cc stiller seg i rekken med innflytelsesrike band som toppet hitlistene på 70-tallet. Låten I’m Not In Love startet med en enkel kommentar fra Eric Stewart, og ble senere deres desidert største hit.

Med et platesalg på over 30 millioner på verdensbasis, har de kompromissløse musikerene banet sin egen vei i en jungel av en bransje. Deres helt særegne lydbilde bygger seg på teknisk dyktighet, spennende og komplekse oppbygninger, pakket inn i et poputtrykk som både fenger og fascinerer. De har turnert med dagens besetning siden 2004 og har i løpet av denne perioden nådd ut til nok en generasjon musikkelskere. Ikke rart vi er stolte av å kunne presentere dem på en så storslått scene som Operaen!

NB! Vi gjør oppmerksom på at vi selger billetter til 100 ekstra stoler foran scenen for de som ønsker å komme helt tett på. Velg orkestergrav høyre eller venstre i billettbestillingen.

Forestillingsdatoer

Ferdigspilt

 • Scene
  :
  Hovedscenen
 • Pris
  :
  480 - 580 NOK
 • /
  Ingen pause

februar 2017

Ferdigspilt