Presenteres av Stageway

Hekla Stålstrenga i Operaen

Hekla Stålstrenga inntar Operaen – igjen

Ferdigspilt

Intro

Konserten har endret dato fra 7. mai til 8. oktober. Publikum som har kjøpt billett til den opprinnelige datoen, blir kontaktet av kundesenteret i Operaen.

Det er gått 3 år siden Hekla Stålstrenga satte Oslo på hodet og fylte Hovedscenen i Operaen sist. På disse årene har bandet rukket å gi ut to nye plater, feire 10-års jubileum og hatt flere nye låter på A-lista på radio. Hekla ga i april 2016 ut platen Ventetid som viste et modnere band, og låten «Kom te meg» havnet rett på NRKs spillelister.

Aftenposten sier: – Hekla Stålstrenga er blitt sin egen merkevare, der de kombinerer varsomhet med vitalitet ... I møte med vitaliteten slår det en hvor strålende musikere de er, samtidig som samspillet og kjemien er uovertruffen. De fremstår som en egen kraftpakke som rommer hele følelsesregisteret. I 2014 ble de kåret til årets folkemusikere i Norge. De har turnert og spilt inn plate med Nordnorsk Opera og Symfoniorkester. De spiller for fulle hus over hele landet.

Hekla Stålstrenga er et nordnorsk band, men består av fem av landets mest respekterte musikere på sine respektive instrumenter. Når de spiller sammen, innbyr de til en musikalsk lekestue der hverdagslivet, alvoret og festen hylles.

Ragnhild Furebotten – fele
Anne Nymo Trulsen - vokal og trøorgel
Tore Bruvoll - gitar og trøorgel
Trond-Viggo Solås - kontrabass
Ole Jakob Larsen - trommer

NB! Vi gjør oppmerksom på at vi selger billetter til 100 ekstra stoler foran scenen for de som ønsker å komme helt tett på. Velg orkestergrav høyre eller venstre i billettbestillingen.

Forestillingsdatoer

Ferdigspilt

 • Scene
  :
  Hovedscenen
 • Pris
  :
  450 - 550 NOK
 • /
  Ingen pause

oktober 2017

Ferdigspilt