3. juni

operahøgskolen: Unge stemmer

Avslutningskonsert for Operahøgskolens Mesteruke i Operaen

Ferdigspilt

Intro

Siste uken i mai inviterer Operahøgskolen unge operasangere i starten av sin karriere til Operaen for å møte internasjonalt kjente og etablerte kunstnere. Det blir møter i form av mesterklasser, sangundervisning, foredrag og samtaler. En unik mulighet for unge sangere til å få ta del i erfaring og kunnskap til store mestere.

Uken avsluttes med at de deltagende sangere synger Balkongkonsert i Operaen. Det blir mange forskjellige sangere som synger et variert repertoar av operaarier og romanser.

Medvirkende sangere oppdateres!

Klaver:
Lina Braaten tok diplomeksamen ved Norges Musikkhøgskole i Oslo hos professor Einar Steen-Nøkleberg. Etter diplomeksamen fortsatte hun med studier ved Griegakademiet i Bergen og Sibeliusakademiet i Helsinki. Hun er for tiden ansatt som akkompagnatør og lærer ved NMH og Operahøgskolen, KhiO.

John Lidal har studert ved Manhattan School of Music i New York.  Lidal er virksom som akkompagnatør og coach ved Den Norske Opera & Ballet samtidig som han  er etterspurt  til mesterklasser og privat coaching både i Europa og Amerika. Lidal er kunstnerisk leder av Lidal North International Opera Workshop.

Forestillingsdatoer

Ferdigspilt

 • Scene
  :
  1. Balkong
 • Pris
  :
  100 NOK
 • /
  Ingen pause

juni 2017

Ferdigspilt