27. august

OBOS på Operataket

The Cardigans, Lissie, Eva Weel Skram - søndag 27. august kl 18

Intro

OBOS ønsker velkommen til konsert på Operataket med tre fantastiske artister!
Se obos.no/operataket for mer informasjon om konserten og kjøp av billetter!

Konserten er en gave fra OBOS til Oslo by, og billettinntektene går uavkortet til ett eller flere ideelle formål innenfor barne- og ungdomsarbeid.

Program

Kl. 17.30 – Hilde Selvikvåg
Kl. 18.00 – Eva Weel Skram
Kl. 19.30 – Lissie
Ca. kl. 21.00 – The Cardigans

VIKTIG INFORMASJON

Husk:

 • Hver kunde kan kjøpe inntil to billetter. Pris: 125 kroner + billettavgift. Billettinntektene går uavkortet til gode formål for barn og unge i Oslo.
 • Det blir ikke solgt billetter på arenaen på konsertdagen. Disse må kjøpes på forhånd og må printes ut! Det er ikke tilstrekkelig å vise frem kjøpskvittering.
 • Rullestolbrukere kan kjøpe billetter via Operaens kundesenter, på telefon: 21 42 21 21. Rullestolbrukere benytter broen på fremsiden av Operaen.
 • Publikumsinngang er på sjøsiden av Operahuset, se oversiktskart:

kart over Operaen

 • Konserten starter kl. 18. Portene åpnes kl. 16. Vær ute i god tid, det skjer mye før konserten starter.
 • Vi har ekstra stort fokus på sikkerhet ved innslipp. Derfor er det viktig å være ute i god tid, slik at du er sikker på å få med deg konsertstarten. 
 • Det er ikke anledning til å ta med sekk/bag, selfiestang, paraply, mat, drikke, stol eller spisse gjenstander inn på konsertområdet. Av sikkerhetsmessige hensyn er det kun lov å ta med små vesker. 
 • Det er ikke parkering utenfor Operaen, og begrenset med parkering i området rundt. Vi oppfordrer derfor alle til å reise kollektivt.
 • Ungdom under 18 år må være i følge med voksen.
 • Barnevogner henvises til eget område og kan ikke tas med inn på konsertområdet.
 • Det er ikke tillatt å ta med hund inn på arenaen.

Sjekk været og kle deg etter forholdene. Yr melder fint vær, så husk solbriller. 
Vi gleder oss til å se deg!

Artistene

The Cardigans


The Cardigans

The Cardigans er et av Sveriges mest populære band gjennom tidene. De fikk sitt internasjonale gjennombrudd i 1995 med albumet Life. Neste album, First Band on the Moon, ga dem også fotfeste i USA. Da de i 1998 ga ut albumet Gran Turismo eksploderte det over store deler av verden, med hits som My Favourite Game og Erase/Rewind. The Cardigans har solgt over 15 millioner album og turnert verden over. Med karismatiske Nina Persson i front er det duket for en forrykende hitparade på Operataket.

Lissie

Lissie

Lissie elsker Norge og Norge elsker Lissie! Siden braksuksessen med debutalbumet Catching A Tiger i 2010 og oppfølgingsalbumet Back to Forever fra 2013, har det gått slag i slag for damen med den store stemmen, og hun har raskt blitt en yndling hos både presse og publikum med sin blanding av syttitallsinspirert country, folk og vestkystrock. Hennes siste album, My Wild West, fikk terningkast 5 i blant annet Dagbladet. I sommer kommer hun innom Norge for noen få eksklusive konserter – OBOS på Operataket blir én av disse.

Eva Weel Skram

Eva Weel Skram

Eva Weel Skram er best kjent som sanger og låtskriver i popduoen Eva & The Heartmaker, sammen med låtskriver og gitarist Thomas Stenersen – som for øvrig er Evas ektemann. Duoen har etablert seg som en av landets mest suksessrike popgrupper, med fire studioalbum på samvittigheten. I 2016 var Eva Weel Skram med i TV 2-programmet «Hver gang vi møtes», der hun blant annet omfavnet Henning Kvitnes sin sang Evig Eies.

Forestillingsdatoer

Ferdigspilt

 • Scene
  :
  Operataket
 • Pris
  :
  NOK 145
 • /
  Ingen pause

august 2017

Ferdigspilt