15. juni

Oslo Griegfestival: Unge talenter

Ferdigspilt

Intro

Sopranen Lydia Hoen Tjore regnes for å være en av de mest lovende operatalenter i Norge. Hun studerer ved Operaakademiet ved Det kongelige Teater i København, og har tross sin unge alder gitt mange konserter i inn- og utland og vært solist med både Oslo og Bergen filharmoniske orkester. Hun har vunnet en rekke priser, blant annet Nina Grieg-konkurransen i Bergen i 2016.

Christopher Tun Andersen er student ved Norges musikkhøgskole og Manhattan School of Music. Han har vunnet en rekke internasjonale priser og konsertert i flere land. Som solist med orkester har han fremført fiolinkonserter av Mendelssohn, Tsjajkovskij og Brahms.

Marina Kan Selvik gjorde sin første solokonsert med symfoniorkester da hun var 7 år gammel, og har siden gitt solokonserter og vært solist med orkestre i mer enn 20 land.
Marina Kan Selvik har vunnet mange internasjonale konkurranser, blant annet Nordic Piano Competition i Malmø. Hun har vært solist med flere av de norske symfoniorkestrene, senest med KORK på nyttårskonserten i Oslo Konserthus i januar 20178.

Nikita Khnykin er 14 år og går på Majorstuen skole for musikktalenter. Han har vunnet enn rekke priser og hatt flere oppsiktsvekkende konserter, blant annet som solist I Tsjaikovskijs klaverkonsert. I fjor ble han æresprisvinner på Steinway-festivalen i Hamburg.

Forestillingsdatoer

Ferdigspilt

 • Scene
  :
  1. Balkong
 • Pris
  :
  100 NOK
 • /
  Ingen pause

juni 2017

Ferdigspilt