11. februar

Tableau 'HOME COLLECTION'

A showcase

Ferdigspilt

Intro

Velkommen til en hjemmekoselig opplevelse utenom det vanlige på Operaen!

Hva slags pute vil du hvile hodet ditt på når du drømmer om natten? Hvilken vase kler dine øyne best? Hvis jeg var et håndkle, ville du dø for meg?

En danseforestilling, en motevisning, en produktpresentasjon.

Tableau - 'Home Collection’ er en iscenesettelse av dans, klær, kostyme, puter, håndklær, sengetepper, keramikk og musikk - backstage på Operaen, i Nasjonalballettens prøvesal A. Forestillingen er et initiativ av Nasjonalballettens danser Silas Henriksen og Tableau i samarbeid med moteskaper Michael Olestad og musiker Bendik Baksaas.

Dansere fra Nasjonalballetten: Samantha Lynch, Whitney Jensen, Douwe Dekkers, Silas Henriksen

Begrenset antall plasser
Be om seating her!

Visningene starter presis.
Oppmøte 30 min før visningsstart i foajeen. Følg skilting.

 

om tableau

Tableau er en publikasjon og et kunnskapsnettverk for mote og visuell kultur og drives av Tove Sivertsen, Silas Henriksen og Henia Gamborg.

Tableau begynte sin produksjon som en gratisavis og har kommet ut i 7 utgaver siden lanseringen høsten 2013. Med sin 7. utgave gikk de over til ’glossy’ magasin for salg.

Tableau undersøker identitet, normer og grenser slik de vises og formes gjennom mote og visuell kultur i vår tid. Med en normkritisk tenkning utfordrer magasinet konvensjonelle oppfatninger og skaper motvekt til den kommersielle og markedsstyrte visuelle kulturen vi omgir oss med. Tableau viser sammenhenger, likheter og forskjeller på tvers av bransjer og fagfelt.

Publikasjonen og prosjektene de gjør er i stor grad knyttet til kunstverdenen og akademia, nære samarbeidspartnere er kunstner Maria Brinch og Tor Erik Bøe og moteviter Ragnhild Brochmann. Med et tverrfaglig nedslagsfelt, ønsker de å skape en bredere forståelse for hvordan og hvorfor mote er en sentral del av vår kultur.

Tableau sine prosjekter spenner seg fra magasin produksjon med tilhørende panelsamtaler, til regi, foto, grafisk design og utstillinger.

tableaupaper.com

Forestillingsdatoer

Ferdigspilt

 • Scene
  :
  Prøvesal A
 • Gratis inngang
  /
  Ingen billetter
 • /
  Ingen pause

februar 2017

Ferdigspilt
Ferdigspilt