7. oktober

Biffy Clyro - Unplugged i Operaen

I samarbeid med FKP Scorpio Norge

Ferdigspilt

Intro

Det er med stor glede at vi kan presentere Biffy Clyro i Operaen, søndag 7. oktober.

Live er Biffy Clyro kanskje aller mest kjent for sin elektriske og eksplosive energi, men bandet har gang på gang demonstrert at musikken deres gjør seg utmerket også i nedstrippet format. 8. november i fjor var Biffy Clyro med på å relansere den ikoniske MTV-serien «Unplugged», da de inviterte til akustisk konsert i Roundhouse i London. Nå er det altså Oslo sin tur for å oppleve bandet i dette formatet.

I mai slapp bandet albumet MTV Unplugged: Live at Roundhouse London'. Set-listen fra denne konserten, og dermed også album utgivelsen, er rik på favoritter fra Biffy Clyro-katalogen. «Machines» er allerede et veletablert høydepunkt på bandets konserter, og låter som «Many of Horror», «Re-arrange» og «Medicine» passer ypperlig til Unplugged-formatet. I tillegg presenteres vi for nedstrippede versjoner av låter som opprinnelig er mye mer dramatiske og aggressive i det musikalske uttrykket, som «The Captain», «Black Chandelier» og «Bubbles». MTV Unplugged: Live at Roundhouse London inneholder også noen “special treats” for Biffy-fans. Blant annet leverer bandet en fantastisk versjon av Beach Boys-klassikeren «God Only Knows», i tillegg til en helt ny Biffy Clyro-låt, «Different Kind of Love».

I september legger bandet ut på MTV Unplugged-turné for å gi flere fans sjansen til å oppleve den unike konserten live. Søndag 7. oktober står altså Oslo og Operaen for tur.

 • 18.30: Dørene åpner
 • 19.00: Support Sam Palladio går på scenen (dørene holdes åpne ut til foajeen)
 • 20.00: Biffy Clyro går på scenen (dørene stenges). Forventet spilletid er ca. 90 minutter

 

 

Forestillingsdatoer

Ferdigspilt

 • Scene
  :
  Hovedscenen
 • Pris
  :
  510 - 570 NOK
 • /
  Ingen pause

oktober 2018

Ferdigspilt