25.–28. oktober

A Better Place / The Door

Nytt danseteater fra Jo Strømgren Kompani i samarbeid med Lithuanian National Drama Theatre

Ferdigspilt

Intro

A Better Place / The Door søker å vise våre grunnleggende menneskelige sider gjennom en naivistisk og assosiasjonsrik undersøkelse av en gruppe mennesker atskilt av en vegg. Alt ser mer interessant ut på den andre siden, og en smal dør blir den viktigste terskelen for forandring. Men som i livet selv er folk aldri fornøyd med hva de har, og ønsket om noe bedre blir en endeløs jakt. Er vi frisinnede individer, kanskje endog sjarmerende og kreative, eller er vi slaver av vår atferd, som Pavlovs hunder?

A Better Place / The Door markerer et høydepunkt i Jo Strømgren Kompanis samarbeid med litauisk teater gjennom 20 år. De fleste av kompaniets produksjoner har blitt spilt flere steder i landet helt siden den varme mottakelsen av Masculine Mysteries ved Det litauiske nasjonalteatret i 1998. Dette er imidlertid første gang samarbeidet utelukkende involverer litauiske skuespillere.

Forfatter, regissør og koreograf Jo Strømgren
Regiassistenter Dominyka Skarbaliūtė, Giedrė Kriauĉionytė
Scenograf Goda Palekaitė
Lysdesigner Vilius Vilutis
Designassistent Sima Jundulaitė
Medvirkende Diana Anevičiūtė, Rytis Saladžius, Ugnė Šiaučiūnaitė, Žygimantė Jakštaitė, Rasa Samuolytė, Rimantė Valiukaitė, Augustė Pociūtė, Mantas Stabačinskas

Forestillingsdatoer

Ferdigspilt

 • Scene
  :
  Danseteater på Scene 2
 • Pris
  :
  100 - 350 NOK
 • /
  Ingen pause

oktober 2018

Ferdigspilt
Ferdigspilt
Ferdigspilt
Ferdigspilt