29. april

Jubileumskonsert – Musikkorpsenes år

2018 er musikkorpsenes år!

Ferdigspilt

Intro

Regjeringen har erklært 2018 for Musikkorpsenes år. Norges Musikkorps Forbund fyller 100 år i 2018 og har tatt med Forsvarets Musikk som partner inn i Operaen for å vise bredden i norsk musikkliv – fra barn og unge i skolekorpsene til profesjonelle musikere i forsvarskorpsene.

Med Forsvarets Stabsmusikkorps, dirigent Andreas Hanson
Lillestrøm Musikkorps, dirigent Trond Myhre
Solister: Ole Edvard Antonsen, Herborg Kråkevik og Sigvald Fersum (slagverk).

Forsvarets stabsmusikkorps er med sine 39 musikere Norges største profesjonelle blåseorkester. Korpset ble etablert i 1818 (den gang 2. Brigades musikkorps) og har siden vært Forsvarets viktigste representasjonsorkester. Korpset har jevnlige oppdrag for Kongehuset, Regjeringen og Forsvaret, i tillegg til ulike representasjonsoppgaver i både inn- og utland.

Ved siden av de offisielle oppdragene har også korpset en utstrakt konsertvirksomhet i hovedstadsområdet med hele 20 innendørskonserter i løpet av året.

Lillestrøm Musikkorps er, med sine 65 medlemmer, et av Norges ledende voksenkorps. Korpset har tretten norgesmestertitler, fire kongepokaler, én førsteplass fra nordisk mesterskap og en andreplass i EM på merittlisten, og har tidligere også vunnet underholdningskonkurransene Korpscupen og Resonans, i regi av TV2 og NRK. Med dette er Lillestrøm Musikkorps landets mestvinnende korps og har som målsetting å levere gode konsertopplevelser i varierte sjangre gjennom hele året.


Ole Edvard Antonsen 

 

Herborg Kråkevik

Sigvald Fersum

Forestillingsdatoer

Ferdigspilt

 • Scene
  :
  Hovedscenen
 • Pris
  :
  220 - 420 NOK
 • /
  1 pause

april 2018

Ferdigspilt