26. august

OBOS på Operataket

Ane Brun, Hellbillies og Odd Nordstoga 26. august!

Intro

Det er sensommer, det er søndag og hele Norges Hellbillies rocker Operataket. Ane Brun skaper stemning med sine vakre vokaler og Odd Nordstoga sjarmerer med sine lune viser – kan det bli bedre?

Billettsalg

 • Hver kunde kan kjøpe inntil to billetter. Du trenger ikke å være OBOS-medlem for å kjøpe billetter!
 • Pris: 125 kroner + billettavgift. Billettinntektene går uavkortet til gode formål for barn og unge i Oslo.

Program

Kl. 17.00 – Fieh
Kl. 18.00 – Odd Nordstoga
Kl. 19.30 – Ane Brun
Kl. 21.00 – Hellbillies

Konsertslutt ca. 22.30

Mat og drikke

Mat og drikke selges to steder på konsertområdet, på sjøsiden av Operaen og på forplassen. For at køen skal gå raskest mulig er det fint om dere betaler med VIPPS. Du får utlevert det du har bestilt ved baren.  VIPPS-butikk finner du under navnet OBOS på Operataket i VIPPS-appen.

 

Praktisk informasjon

Husk:

 • Hver kunde kan kjøpe inntil to billetter. Pris: 125 kroner + billettavgift. Billettinntektene går uavkortet til gode formål for barn og unge i Oslo.
 • Det blir ikke solgt billetter på arenaen på konsertdagen. Disse må kjøpes på forhånd og må printes ut! Det er ikke tilstrekkelig å vise frem kjøpskvittering.
 • Rullestolbrukere kan kjøpe billetter via Operaens kundesenter, på telefon: 21 42 21 21. Rullestolbrukere benytter broen på fremsiden av Operaen.
 • Publikumsinngang er på sjøsiden av Operahuset, se oversiktskart:

kart over Operaen

 • Konserten starter kl. 18. Portene åpnes kl. 16. Vær ute i god tid, det skjer mye før konserten starter.
 • Vi har ekstra stort fokus på sikkerhet ved innslipp. Derfor er det viktig å være ute i god tid, slik at du er sikker på å få med deg konsertstarten. 
 • Det er ikke anledning til å ta med sekk/bag, selfiestang, paraply, mat, drikke, stol eller spisse gjenstander inn på konsertområdet. Av sikkerhetsmessige hensyn er det kun lov å ta med små vesker. 
 • Det er ikke parkering utenfor Operaen, og begrenset med parkering i området rundt. Vi oppfordrer derfor alle til å reise kollektivt.
 • Ungdom under 18 år må være i følge med voksen.
 • Barnevogner henvises til eget område og kan ikke tas med inn på konsertområdet.
 • Det er ikke tillatt å ta med hund inn på arenaen.

Sjekk været og kle deg etter forholdene. Yr melder fint vær, så husk solbriller. 
Vi gleder oss til å se deg!

Ane Brun

Ane Brun har hatt en eventyrlig reise som artist siden debutalbumet ”Spending Time With Morgan” i 2003. Mange ble ettertrykkelig introdusert for Brun med superhiten ”Lift Me”, som hun sang sammen med Sivert Høyem og resten av Madrugada.

Sekserne har siden den gang trillet tett, både for briljante album og fantastiske konserter.

Våren 2007 spilte Ane Brun 5 utsolgte konserter i Sverige sammen med symfoniorkesteret til Sveriges radio, og samme år fremførte den norsk-svenske artistjuvelen samme forestilling med Kringkastningsorkesteret i et fullsatt Oslo konserthus.

Ane Brun leverte det ble omtalt som et av tidenes beste coveralbum ”Leave Me Breathless” i fjor, og nylig spilte hun tre utsolgte konserter på Kungliga Dramaten i Stockholm, og en kveld i Oslo Spektrum her hjemme.

Hellbillies

Etter over 25 år på veien har Hellbillies velfortjent fått status som et av landets aller beste live-band.

Da bandet slapp sitt nyeste album ”Søvnlaus”, var det til unison strålende mottakelse. Etter å ha overvært den første konserten på slippturnéen mente Drammens Tidendes anmelder at bandet aldri hadde vært bedre.

Hellbillies her underholdt publikum i hver lille krok i Norge siden 1990.

De har spilt over 1600 konserter og høster fortsatt fantastiske tilbakemeldinger fra kritikere og publikum.

Hellbillies har solgt rett i underkant av én million album og får stadig større fanskare. Anført av brødrene Aslag og Lars Håvard Haugen innehar bandet en energi og rutine som er få forunt.

Odd Nordstoga

Odd Nordstoga funnet sin plass i krysset mellom populærmusikken og den norske tradisjonsmusikken. Det store gjennombruddet kom med slageren «Kveldsong for deg og meg», fra albumet ”Luring” i 2004.

Siden da har Nordstoga vært en av våre aller mest kjente og kjære artister, en mann hvis underfundige låtunivers og helt særegne sjarm fortsetter å fortrylle det norske folk.

Odd har bidratt til den norske sangskatten med utallige låter, ”En farfar i livet”, ”Bestevenn”, Frøken Frantzen og ”Kunsten å gå” og nå sist ”Halleluja” fra det hans nyeste album Kløyvd. Odd står bak musikken til NRKs klassiske julekalender ”Jul i svingen” som har gjort inntrykk på flere generasjoner nordmenn. I tillegg har han samarbeidet med artister som Ingeborg Bratland Sissel Kyrkjebø, hvis julealbum solgte til 11 x platina i 2009.

Som liveartist er Nordstoga noe av det nærmeste vi kommer en kvalitetsgarantist her til lands, og store som små kan se frem til en sjarmoffensiv på Operataket 26. august.

Forestillingsdatoer

Ferdigspilt

 • Scene
  :
  Operataket
 • Pris
  :
  145 NOK
 • /
  Ingen pause

august 2018

Ferdigspilt