3. juni

Unge stemmer

Avslutningskonsert for Operahøgskolens Mesteruke

Ferdigspilt

Intro

Siste uke i mai inviterer Operahøgskolen unge operasangere i starten av sin karriere til Operaen for å møte internasjonalt kjente og etablerte kunstnere. Det blir møter i form av mesterklasser, sangundervisning, foredrag og samtaler. En unik mulighet for unge sangere til å få ta del i erfaring og kunnskap til store mestere. Uken avsluttes med at de deltagende sangerne synger balkongkonsert i Operaen. Det blir flere unge sangere som synger et rikt repertoar av operaarier og romanser. 

Denne kveld blir også Operahøgskolens Venners sangerpris delt ut til de tre sangere som har utmerket seg på en ekstraordinær måte under konserten.


Velkommen!

Medvirkende sangere: Operastudenter ved Operahøgskolen i Oslo
Klaver: Olesya Tutova

Olesya Tutova er utdannet pianist fra Moscow State Tchaikovsky Conservatory der hun ble uteksaminert i 2003. Hun har vunnet flere priser i internasjonale piano- og kammermusikk-konkurranser og i 2007 ble hun engasjert som solist i Kursk Regional State Philharmonic, Russland. I 2009 tiltrådte hun stillingen som chief pianist, coach og solist hos Wroclaw Opera House i Polen. Olesya har spilt solo konserter og kammermusikk i Russland, Polen, Bulgaria, Østerrike, Tyskland, Italia, England, Frankrike, Hellas, Finland og Japan. Siden 1. januar 2018 er Olesya Tutova ansatt som pianist ved Operahøgskolen i Oslo.

Forestillingsdatoer

Ferdigspilt

 • Scene
  :
  1. Balkong
 • Pris
  :
  75 NOK
 • /
  1 pause

juni 2018

Ferdigspilt