I samarbeid med ACT Entertainment

No. 4 i Operaen

Ferdigspilt

Intro

Etter et år med plateslipp, turnering, festivaler, tv-opptredener og en uke med utsolgte konserter på Parkteatret i Oslo avslutter No. 4 Hva nå-kapittelet med en storslått konsert i Operaen – før de går i studio for å spille inn nytt materiale.

Poptrioen No. 4 har rukket å bli et av Norges mest elskede band på fem korte år. Med albumene Henda i været og Hva nå har de blitt nominert til tre Spellemann-priser og mottatt tekstforfatterfondets lyspunktpris. Live har de også gått gradene fra små klubbkonserter til utsolgte shows på noen av landets største spillesteder.

«Det å spille i Operaen blir jo en helt ny opplevelse for oss,» sier Ingeborg Marie Mohn i en kommentar. «Nå har vi stort sett spilt på rockescener med stående publikum i noen år, så blir gøy å utforske materialet vårt i en helt ny setting.»

Med gladtriste og ærlige tekster har bandet fortryllet oss, i sanger som «Lite og Stort», «Jeg har aldri sett elg», «Låst» og «Føkk lunsj». Kanskje får vi også noen smakebiter av nytt materiale denne kvelden i Operaen?

Forestillingsdatoer

Ferdigspilt

 • Scene
  :
  Hovedscenen
 • Pris
  :
  470 - 570 NOK
 • /
  Ingen pause

januar 2019

Ferdigspilt