Nordic Live

Violet Road i Operaen

Violet Road med nytt album – og ny konsert!

Ferdigspilt

Intro

Etter et hektisk 2016 med over 80 konserter og albumutgivelse har Violet Road brukt 2017 til å lade batteriene og til å spille inn nytt materiale. Nå slipper de nytt album, og 2019 starter de med å spille i ærverdige Operaen.

«Det er en aldri så liten drøm som går i oppfyllelse når vi nå endelig skal få innta selveste Operaen! Dette kommer til å bli en helt spesiell kveld for både oss og publikum. Vi ser intenst fram til å framføre låtene våre i en drakt som kler dette ikoniske bygget!», sier Halvard Rundberg i bandet.

I november i fjor gikk bandet i studio i Tromsø sammen med produsent Joel Hamilton, som har vært nominert til Grammy fire ganger. Han har produsert og mikset for artister som Tom Waits, The Black Keys, Elvis Costello og Iggy Pop. Nå står Violet Road også på CV-en hans.

Bandet har sluppet fire singler fra det kommende albumet, som alle har nådd mange store spillelister på Spotify. Låten «Monument» ble brukt i en stor NSB-kampanje og listet på NRK P1. 21. september slippes hele albumet.

Forestillingsdatoer

Ferdigspilt

 • Scene
  :
  Hovedscenen
 • Pris
  :
  510 - 570 NOK
 • /
  Ingen pause

januar 2019

Ferdigspilt