Handlekurv Min side

Deathprod
i Operaen

Kjøp
Spilles
10. november
SCENE
Hovedscenen
Varighet
1 t 30 min

En sjelden musikalsk og visuell opplevelse i Operaen!

Deathprod (aka Helge Sten) er en av Norges mest internasjonalt anerkjente musikere. Siden starten i 1991 har han utgitt tre album, og i oktober kommer hans fjerde album, som er hans første på 15 år. Deathprod gjør svært sjelden konserter, så det er en begivenhet å høre ham i Operaen!

Ifølge Sten er Operaen er det ultimate rom for hans musikk, og dette kommer til å bli en musikalsk og visuell opplevelse helt utenom det vanlige.

Sten ble utdannet fra Kunstakademiet i Trondheim tidlig på 90-tallet og har siden vært regnet som en av Norges fremste lydkunstnere. Han har utgitt platene Treetop Drive (1994), Imaginary Songs From Tristan Da Cuhna (1996), og Morals & Dogma, som kom i 2004. Platene hans har klassikerstatus, og Treetop Drive ble faktisk spilt i hele sin lengde, 51 minutter, på BBC radio i januar i år, 25 år etter at albumet ble utgitt. Nå er det endelig klart for ny musikk; men foreløpig vi vet ikke mer om det nye albumet  enn at det kommer i oktober.

Helge Sten er også medlem av gruppen Supersilent, og har som musikkprodusent produsert plater med Motorpsycho, Susanna og Jenny Hval, og har også samarbeidet med Biosphere på prosjektet Nordheim Transformed.

Pris
410/510 kr
  • søndag 10. november
    19.00 / Hovedscenen