Handlekurv Min side

Emilie Nicolas
i Operaen

Kjøp
Spilles
12. oktober–12. oktober
SCENE
Hovedscenen
Varighet
1 t 40 min

Tranquille Emile-låtene på scenen

Emilie Nicolas er tilbake med full musikalsk kraft. I juni 2018 slapp hun andrealbumet, «Tranquille Emile» til strålende mottagelse – nå tar hun med seg det nye materialet til et utvalg norske konsertscener.

Det nye albumet inneholder elleve helt nye låter om det uhåndgripelige, men samtidig nære og hverdagslige med å være et menneske i den store verden. I tillegg til Emilie, produsent Eivind Helgerød og co-produsentene Anders Opdahl og Nicolay Svennæs Tangen, har en lang rekke venner og artistkollegaer bidratt og på ulikt vis satt sitt preg på resultatet.

Emilie Nicolas gjorde seg for alvor bemerket da hun slapp debutsingelen «Pstereo» i 2013 og albumdebuten «Like I'm a Warrior» året etter. Albumet gikk til topps på VG-lista, ble kåret til årets beste norske album av Aftenposten og hun hentet hjem to Spellemannpris som Årets nykommer og Årets popsolist. Med sitt unike tekstunivers, sin teft for melodier og fengslende tilstedeværelse tok hun publikum med storm og ble av mange omtalt som et av våre aller fremste og mest spennende pophåp. Siden ble det stille fra Emilie, som måtte ta seg en liten pause som følge av sykdom. Nå er hun endelig tilbake for fullt.

Pris
490–590
  • lørdag 12. oktober
    17.00 / Hovedscenen
    Utsolgt
  • lørdag 12. oktober
    19.30 / Hovedscenen
    Utsolgt