Handlekurv Min side

Frode Haltli
og
Avant Folk

Foto: Knut Utler
Kjøp
Spilles
29. november
SCENE
Hovedscenen
Varighet
1 t

Med elgitar og bukkehorn

Folk, jazz, avantgarde og in-between kan brukes for å beskrive Frode Haltlis vakre verden. Sammen med et stjernelag av musikere utfordrer og leker han seg med den norske folkemusikken.

Når fortiden møter framtiden i norsk folkemusikk er synthesizer og elgitar like naturlige ingredienser som hardingfele og bukkehorn. Frode Haltli skal ha mye av æren for at trekkspillet, eller akkordeonen, har fått et annet rykte blant folk flest. I denne konserten presenterer han og ensemblet Avant Folk et musikalsk landskap et sted mellom konsertsaler og slåttemark. 

«Det er knockout, på emosjonelt og tankemessig plan» skrev Audun Vinger i Dagens Næringsliv om ensemblet, som siden sin debut i 2017 har blitt svært ettertraktet i både inn- og utland.

 

Medvirkende Frode Haltli akkordeon, Helga Myhr, hardingfele og vokal, Hans P. Kjorstad fele, Rolf-Erik Nystrøm saksofon, Hildegunn Øiseth trompet og bukkehorn, Ståle Storløkken trøorgel og synthesizer, Juhani Silvola gitar, Oddrun Lilja Jonsdottir gitar og vokal, Fredrik Luhr Dietrichson kontrabass, Siv Øyunn Kjenstad trommer og vokal

Pris
100–400 kr
  • søndag 29. november
    19.00 / Hovedscenen
    Kjøp Få billetter